Έγκυος στο πέμπτο η Τόρι Σπέλινγκ;

30.04.2015
Σύμφωνα με το περιοδικό "ΟΚ!" η πολύτεκνη ριάλιτι σταρ περιμένει ακόμη ένα παιδί.

Η Τόρι Σπέλινγκ (Tori Spelling) και ο σύζυγός της έχουν μαζί τέσσερα παιδιά και έχουν "ξεκατινιαστεί" δημοσίως με κέρατα, κλάμματα και βρισιές ουκ ολίγες φορές. Τα ξαναβρήκαν όμως και οι φήμες τους θέλουν να γίνονται ξανά γονείς σε έξι μήνες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού "ΟΚ!", η 41χρονη ριάλιτι σταρ και ο Ντιν ΜακΝτέρμοτ (Dean McDermott) περιμένουν το πέμπτο τους παιδί.

"Η Τόρι έπαθε σοκ μόλις το έμαθε και δίσταζε να το πει στον Ντιν, όμως εκείνος δέχτηκε τα νέα με χάρα και τώρα είναι όλοι ενθουσιασμένοι", μεταφέρει η πηγή του περιοδικού, τονίζοντας ότι ύστερα από όλα όσα πέρασαν βλέπουν αυτή την εγκυμοσύνη ως μια νέα αρχή.

Να θυμίσουμε ότι εκτός του ότι η Τόρι είχε κοντέψει να πεθάνει κατά την τέταρτη γέννα της που ήρθε τελείως "στο καπάκι" μετά την τρίτη, το ζευγάρι χώρισε πολύ άσχημα και έβγαλε και όλη τη ζωή του σε ριαλιτι εκπομπές. Συνεχίζουν όμως να είναι μαζί.

Τι συμβαίνει τελικά;

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του σάιτ Gossip Cop που επικαλείται επικοινωνία με τον εκπρόσωπο της Τόρι, το δημοσίευμα του "ΟΚ" είναι... μούφα.

Η Σπέλινγκ δεν είναι έγκυος αλλά όντως, τα πράγματα στην οικογένειά της είναι καλύτερα από ποτέ.

Στη φωτογραφία, το ζεύγος με τα τέσσερα παιδιά του και τον 17χρονο γιο του Τζακ από τον πρώτο του γάμο, Τζακ.