Γερμανού: Ένα μοντέλο στην αγκαλιά της! (φωτό)

01.04.2015
Κι ενώ ο Μάνος Ιωάννου πέρασε στην επόμενη φάση της σχέσης του με την Βαλέρια Χοψονίδου, ανταλλάσοντας και δημοσίως λόγια αγάπης, ένα μοντέλο… πέφτει στην αγκαλιά της Ναταλίας Γερμανού!

Αναστάτωση (μαζί και φθόνο) προκάλεσαν οι φωτογραφίες που δημοσιεύει το περιοδικό Hello από πρόσφατη έξοδο της σε νυχτερινό κέντρο. Και αυτό, διότι στην παρέα της ήταν και το σούπερ ντούπερ μοντέλο, Αλέξης Παππάς, ο οποίος και μονοπώλησε το ενδιαφέρον της παρουσιάστριας. Μάλιστα, στις φωτογραφίες που δημοσιεύονται, οι δυο τους φαίνεται ότι ήρθαν επικίνδυνα κοντά, σε σημείο παρεξηγήσεως!

Ωστόσο, πηγές επιμένουν στο περιοδικό ότι Γερμανού και Παππάς είναι μόνο φίλοι και τίποτε παραπάνω! «Οι δυο τους γνωρίζονται πολλά χρόνια και θαυμάζουν ο ένας τον άλλον για την επιτυχία που έχουν στην επαγγελματική τους ζωή. Συχνά, μάλιστα, ο Αλέξης συμβουλεύεται την Ναταλία, την οποία εμπιστεύεται απόλυτα» δηλώνει χαρακτηριστικά η πηγή.

Το μοντέλο κάνει λαμπρή καριέρα στο εξωτερικό, συμμετέχοντας σε επιδείξεις μεγάλων οίκων. Και όταν βρίσκεται στην Ελλάδα, φροντίζει να συναντιέται με την καλή του φίλη, τη Ναταλία ντε. Άλλο αν μέχρι σήμερα δεν τους έχουμε δει σε άλλη έξοδο ή σε τέτοια… έκρηξης φιλίας!

Πάντως, αν κρίνουμε από μηνύματα της Ναταλίας στα social media για το πώς θέλει πλέον τον άνδρα: να μην είναι με κοιλιακούς, τατουάζ και καπελάκια τζόκεϊ, το πανέμορφο μοντέλο σίγουρα δεν είναι στα νέα της γούστα!!! Δε μένει, λοιπόν, να δούμε αν η Γερμανού στη σα μοντέλο νέα σύντροφο του Ιωάννου, απαντήσει με… μοντέλο!