Η Ουκρανή με τα ατελείωτα πόδια που τόλμησε να τα «χώσει» στη Vogue [photos]

01.04.2015
Είναι πανέμορφη, πανύψηλη και εντυπωσιακή! Ποτέ ωστόσο δεν ξεχνά την πατρίδα της, την Ουκρανία, γι΄αυτό και δεν διστάζει να επιτεθεί μέσω του λογαριασμού της στο Instagram στο ουκρανικό Vogue.

Είναι πανέμορφη, πανύψηλη και εντυπωσιακή! Ο λόγος για την 25χρονη Αλίνα Μπαϊκόβα (Alina Baikova) που κατάγεται από την Ουκρανία και προκαλεί εμφράγματα στη θέαση της με τα μακριά καλλίγραμμα πόδια της!

Η Μπαϊκοβα σήμερα ζει και εργάζεται στη Νέα Υόρκη, καθώς έχει υπογράψει χρυσά συμβόλαια με μεγάλες εταιρίες ενδυμάτων, ενώ έχει περπατήσει στην πασαρέλα για διάφορους μεγάλους οίκους, όπως οι Christian Dior, Giambattista Valli, Kenzo, Dolce & Gabbana, Marc Jacobs.

Ποτέ ωστόσο δεν ξεχνά την πατρίδα της, την Ουκρανία, γι΄αυτό και δεν διστάζει να επιτεθεί μέσω του λογαριασμού της στο Instagram στο ουκρανικό Vogue. Πιο συγκεκριμένα διαβάζουμε σε μία φωτογραφία: «τα μοντέλα της Ουκρανίας αξίζουν ένα εξώφυλλο στο Ουκρανικό Vogue» και μάλιστα σχολιάζει χαρακτηριστικά πως «είναι πραγματικά ντροπή που ποτέ το Vogue της Ουκρανίας δεν έχει φιλοξενήσει στο εξώφυλλό του μοντέλα της χώρας και αν αυτού προωθεί μόνο ξένα κορίτσια. Μπράβο…»