Μπλάνσετ: Έξαλλη με δημοσιογράφο άρχισε τα... γαλλικά! [vds]

26.03.2015
Το είδαμε κι αυτό. Μια από τις πιο... κουλ ηθοποιούς της σόουμπιζ βγήκε από τα ρούχα της σε πρόσφατη συνέντευξη και μέχρι που έβρισε on camera!

Από τα ρούχα της βγήκε η Κέιτ Μπλάνσετ (Kate Blanchett) στο πλαίσιο συνέντευξης για την προώθηση της τελευταίας της ταινίας, "Σταχτοπούτα". Ο δημοσιογράφος Τζόναθαν Χίλα (Jonathan Hyla) του αυστραλιανού show “Τhe Project” ξεκίνησε τις ερωτήσεις με το... αριστερό και έτσι τις ολοκλήρωσε!

Το "πρόβλημα" φάνηκε από την αρχή, όταν ο Χίλα, προφανώς για να κάνει πνεύμα είπε στην 46χρονη σταρ ότι θα έπρεπε να είχε αγοράσει μια εξάδα μπύρες για να σπάσει ο πάγος.

"Δεν πίνω μπύρες", του απάντησε ενοχλημένη η Κέιτ Μπλάνσετ. "Τι θα μπορούσα να φέρω λοιπόν, για να σπάσω τον πάγο να σπάσει;", συνέχισε εκείνος. "Μια βότκα", του απάντησε εκνευρισμένη η ηθοποιός, απλά για να απαντήσει, όμως, καθώς οι σφυγμοί -και οι τόνοι- είχαν ανέβει ανησυχητικά.

Ε, και λίγο αργότερα ήρθε και το κερασάκι στην τούρτα.

"Ας αρχίσουμε από την αρχή", πρότεινε η Κέιτ λέγοντας ένα "χαίρω πολύ για τη γνωριμία". Εκείνος όμως την έριξε τη βόμβα.

"Πώς καταφέρατε να βάλετε λουρί στη γάτα σας; Εγώ το προσπάθησα με τη γάτα της φιλενάδας μου, αλλά δεν τα κατάφερα", ρώγησε ο δημοσιογράφος αναφερόμενος σε χαρακτηριστική σκηνή του έργου. "Αυτό βρήκες να με ρωτήσεις; Πραγματικά, αυτή είναι η γ@μ*μ*νη ερώτησή σου;" είπε εξοργισμένη η ηθοποιός, και έληξε τη συνέντευξη μια ώρα νωρίτερα.