Πρώην «κουνελάκι» του Playboy καίει τον Χιου Χέφνερ για το «κολαστήριο» της έπαυλης

22.03.2015
Πολλοί από εμάς την είχαμε δει στο ριάλιτι «the girls next door» όπου συμπρωταγωνιστούσε με τις άλλες δυο επίσημες ερωμένες του Χιου Χέφνερ. Ο λόγος για την Χόλι Μάντισον, πρώην κουνελάκι του Playboy και κορίτσι της έπαυλης του ιδιοκτήτη του περιοδικού.

Πολλοί από εμάς την είχαμε δει στο ριάλιτι «the girls next door» όπου συμπρωταγωνιστούσε με τις άλλες δυο επίσημες ερωμένες του Χιου Χέφνερ.

Ο λόγος για την Χόλι Μάντισον, πρώην κουνελάκι του Playboy και κορίτσι της έπαυλης του ιδιοκτήτη του περιοδικού.

Η Χόλι που σήμερα είναι παντρεμένη και μητέρα ενός μικρού κοριτσιού εκδίδει το βιβλίο «Down the Rabbit Hole» που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιούνιο.

Σ' αυτό αναφέρεται στην σκοτεινή πλευρά της διάσημης έπαυλης και τις άσχημες εμπειρίες που είχε εκεί και την οδήγησαν στα πρόθυρα της αυτοκτονίας και μας λέει ότι δεν είναι ήταν όλα... ροζ με νεραϊδόσκονη. Οχι ότι μας είπε κάτι νέο ή περιμέναμε κάτι διαφορετικό, αλλά ας όψεται...

Το όνειρο της Χόλι, όπως αναφέρει η ίδια, μετατράπηκε σε εφιάλτη (ω τι σοκ), αφού όπως γράφει στο βιβλίο, τα πισώπλατα «μαχαιρώματα» ανάμεσα στα κουνελάκια ήταν καθημερινό φαινόμενο και η καθημερινότητα της πολύ σκληρή γεμάτη καταπίεση και κανόνες.

Η Μάντισον αναφέρεται στη ζωή στην έπαυλη, τα ναρκωτικά, το σεξ, τις καταχρήσεις και το πραγματικό backstage της φαινομενικά λαμπερής ζωής του Χιού Χέφνερ.