Αντζελίνα Τζολί: Η νύφη φορούσε τζιν

20.03.2015
Εξαιρετικό ενδιαφέρον έχουν οι φωτογραφίες της διάσημης ηθοποιού με τον Μπίλι Μπομπ Θόρντον, τις οποίες βλέπουμε για πρώτη φορά.

Μπορεί τα τελευταία 10 χρόνια της ζωής της -από τότε που γνώρισε τον Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) δηλαδή- η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) να έχει γίνει μια "αγία" που ασχολείται με τη δουλειά της, τον άντρα της, τα παιδιά της και το καλό των άλλων, όμως δεν ήταν πάντα έτσι.

Στο παρελθόν έχει δώσει πολλά δικαιώματα η 39χρονη σταρ, αλλά, σε τελική ανάλυση, δική της ήταν η ζωή, και ό,τι ήθελε την έκανε!

Στο πλαίσιο μιας αναδρομής, στο χθες, λοιπόν, έρχονται και μια σειρά φωτογραφίες που δεν έχουμε δει ποτέ, από τον γάμο της Άντζι με τον Μπίλι Μπομπ Θόρντον (Billy Bob Thornton) το 2000. Παρεμπιπτόντως, η Τζολί είχε παντρευτεί ήδη μια φορά, με τον επίσης ηθοποιό Τζόνι Λι Μίλερ (Johnny Lee Miller) από το 1996 μέχρι το 1999.

Η Αντζελίνα Τζολί και ο κατά 20 χρόνια μεγαλύτερός της, Θόρντον, κλέφτηκαν ύστερα από ένα σύντομο ειδύλλιο δύο μηνών και πήγαν να παντρευτούν -πού αλλού;- στο Λας Βέγκας και συγκεκριμένα στο παρεκλήσι Little Church of the West.

Σήμερα λοιπόν, ο άνθρωπος που τους ένωσε εις σάρκα μίαν, ο αιδεσιμότατος Τζιμ Χάμιλτον (Reverend Jim Hamilton), δίνει στη δημοσιότητα φωτογραφίες από εκείνη τη στιγμή.

Η Daily Mail τις δημοσιεύει αποκλειστικά και μπορείς να τις όλες δεις κάνοντας κλικ εδώ.

Σημασία έχει η στυλιστική λεπτομέρεια της ιστορίας, καθώς η νύφη φορούσε τζιν! Σύμφωνα με τον Χάμιλτον το ζευγάρι δεν πρέπει είχε σκεφτεί καθόλου πιο πριν το βήμα που πήγαιναν να κάνουν.

Όπως και να έχει, Τζολί και Θόρντον χώρισαν δυο χρόνια μετά, με την Τζολί στη γνωστή συνέχεια και τον Μπίλι Μπομπ να έχει κάνει μόλις τον έκτο (!) γάμο του.