Συγκλονίζει η Κούκα: Παρακαλούσε να δει το γιο της!

09.03.2015
Μία απίστευτη αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή και τις δύσκολες στιγμές που πέρασε μετά το διαζύγιο της έκανε γνωστή λαϊκή τραγουδίστρια, η οποία αποκάλυψε ότι παρακαλούσε να δει το γιο της!

Ο λόγος για την Κατερίνα Κούκα και την εξομολόγηση της στο JoinUs, που προκάλεσε αίσθηση.

«Γύρισα στην Ελλάδα γιατί παντρεύτηκα 15 χρονών. 16 έκανα το παιδί μου. Δεν θέλεις να πω πόσο χρονών ήταν εκείνος. Ήταν πολύ μεγαλύτερός μου. Ήταν ο παρορμητισμός μιας εφηβείας. Τα δύσκολα τα τράβηξα όταν διαπίστωσα ότι έκανα μεγάλο λάθος. Χώρισα στα 19.5» αποκάλυψε αρχικά.

Στη συνέχεια μίλησε για δύσκολα εκείνα χρόνια, αφού οι συνθήκες την ανάγκασαν να βρίσκεται μακριά από το γιο της. Κάτι που δεν ξεπέρασε ποτέ και συνεχίζει να το «κουβαλά» μέσα της μέχρι σήμερα.

«Το πιο δύσκολο πράγμα με το γιο μου ήταν ότι απείχε για πολλά χρόνια από τη ζωή μου. Έπρεπε να τρέχω, να παρακαλάω για να τον δω. Υπήρχε ένα μεγάλο διάστημα που δεν ήταν μαζί μου. Αυτό ήταν το χειρότερο πράγμα που έζησα στη ζωή μου» εξομολογήθηκε.

Ωστόσο, η Κούκα ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτική και για τη συμμετοχή της, στο πρώτο Fame Story.

«Ήταν μια δυσάρεστη εμπειρία γιατί εγώ μπήκα μέσα σε αυτό με εντελώς διαφορετική φιλοσοφία κι εγώ και ο Αντώνης Βαρδής. Γιατί συνέβαινε να δουλεύουμε μαζί με τον Αντώνη τότε. Εμείς πήγαμε και μιλάω και εξ ονόματος του Αντώνη, με πολλή χαρά να πούμε πέντε πράγματα από τις εμπειρίες μας στα νέα παιδιά, που ονειρεύονται να πάρουν αυτό το δρόμο που πήραμε και εμείς. Δηλαδή με πολλή αγάπη μπήκαμε μέσα. Όλες τις ίντριγκες των καναλιών, των διευθυντάδων, των ανθρώπων που το μέλημά τους είναι τι νούμερα θα χτυπήσουμε το βράδυ, δεν μας αφορούσε καθόλου. Και δεν το θέλαμε, δεν το ξέραμε, δεν το γουστάραμε. Εκεί ανακαλύψαμε καθ’ οδόν ότι παίζονταν παιχνίδια, τα οποία δεν έπρεπε ούτε να μας αφορούν, ούτε να μας βάζουν μέσα σε αυτά. Χορέψαμε, αλλά ήταν δυσάρεστος χορός» αποκάλυψε.