Αμαρτία - Η Δωροθέα Μερκούρη σε ταινία για τον Ιησού! [photos]

05.03.2015
Η καρμική αδερφή της Μόνικα Μπελούτσι - η όμορφη Ελληνοϊταλίδα που υπήρξε ένα από τα πιο hot μοντέλα της δεκαετίας του '90 θα πρωταγωνιστήσει σε θρησκευτική ταινία!

Η καρμική αδερφή της Μόνικα Μπελούτσι - η όμορφη Ελληνοϊταλίδα που υπήρξε ένα από τα πιο hot μοντέλα της δεκαετίας του '90 θα πρωταγωνιστήσει σε θρησκευτική ταινία!

Η Δωροθέα Μερκούρη ξεκίνησε να δουλεύει ως μοντέλο σε ηλικία 17 ετών και ένα χρόνο αργότερα μετακόμισε στην Αμερική για να συνεχίσει τις σπουδές χορού που έκανε από μικρή. Παράλληλα σχεδόν ασχολήθηκε με την υποκριτική. Πέρα από τα ελληνικά, μιλάει τέσσερις ακόμα γλώσσες, αγγλικά, γαλλικά, ιταλικά και ισπανικά. Υπήρξε παντρεμένη για επτά χρόνια με τον ολλανδικής καταγωγής κομμωτή Γουάρντ Σρεγκεχοϊρντ, με τον οποίο απέκτησε και δύο κόρες, ενώ πρόσφατα έγινε γνωστός και ο δεσμός της με τον Κώστα Βαξεβάνη !!! Τη Δωροθέα, που είναι ... δώρο θεού έχουμε απολαύσει και ξανθιά σε διαφήμιση του MARTINI) με τη Μόνικα Μπελούτσι (Monica Bellucci).

Τα τελευταία νέα της είναι ότι θα παίξει στην ταινία με τίτλο «Christ the Lord» που είναι βασισμένη στο best seller μυθιστόρημα της Anne Rice «Christ the Lord: Out of Egypt», σύμφωνα με το «Secret» των Παραπολιτικών. Η ταινία αφηγείται την ιστορία του Ιησού στην ηλικία των 7 ετών, όταν ο ίδιος και η οικογένειά του αναχωρούν από την Αίγυπτο για να επιστρέψουν στην πατρίδα τους, τη Ναζαρέτ. Η αφήγηση γίνεται από την οπτική του νεαρού Ιησού και η πλοκή συνεχίζεται ακολουθώντας την πορεία προς τη θρησκευτική του ταυτότητα καθώς μεγαλώνει. Η Δωροθέα θα υποδυθεί τη μητέρα του Ελεάζαρ και η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 23 Μαρτίου 2016.

Εμείς βρήκαμε παλιές φωτογραφίες της Δωροθέας, που προκαλούν ευλάβεια ... από άλλη άποψη!