Σταρόβας: Ο εφιάλτης για την κόρη του

06.02.2015
Η εμφάνιση του Δημήτρη Σταρόβα στα «Καρντάσιανς» μπορεί να είναι κομμάτι… ακριβοθώρητη, όμως, ο αγαπημένος καλλιτέχνης δύο χρόνια τώρα έχει καταφέρει να «κλέψει» την παράσταση από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τη Μαρία Μπεκατώρου.

Η εμφάνιση του Δημήτρη Σταρόβα στα «Καρντάσιανς» μπορεί να είναι κομμάτι… ακριβοθώρητη, όμως, ο αγαπημένος καλλιτέχνης δύο χρόνια τώρα έχει καταφέρει να «κλέψει» την παράσταση από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τη Μαρία Μπεκατώρου. Ο Σταρόβας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Join us» και μεταξύ άλλων εξήγησε γιατί δεν είχε ποτέ του ως όνειρο να γίνει πρωταγωνιστής.

«Επειδή δε μου αρέσει ο πρωταθλητισμός, δεν θέλω να έχω πολλές ευθύνες. Σε σήριαλ δε δέχτηκα ποτέ να παίξω σε πρωταγωνιστικό ρόλο γιατί έπρεπε κάθε μέρα να δουλεύεις 8 ώρες. Και αυτό είχε σαν κόστος οι αμοιβές σου να μην είναι αντίστοιχες» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αποκάλυψε ακόμη τον εφιάλτη που βλέπει συχνά εξαιτίας της φυσικής του κατάστασης και που έχει σχέση με την κόρη του. «Δεν περπατάω. Στα 50 μέτρα έχω πέσει ξερός. Είναι άσχημα πράγματα. Βλέπω εφιάλτες ότι απαγάγουν την κόρη μου, τρέχω να τη σώσω και στα 10 μέτρα πέφτω ξερός. Και ξυπνάω με ενοχές» αποκάλυψε.