Γαβαλάς: Μου στέλνουν πολλές γυναίκες πως μ' έχουν ερωτευτεί!

06.02.2015
Ο Λάκης Γαβαλάς είναι πάντα ιδιαίτερος κι εκκεντρικός, του αρέσει να προκαλεί με το στυλ του και τις δημιουργίες του και δίνει την εντύπωση πως τα έχει κάνει όλα σ' αυτή τη ζωή αλλά όπως ομολόγησε πρόσφατα στις κάμερες, έχει ένα απωθημένο που δεν σχετίζεται με την έντονη ζωή του.

«Δεν έχω κάνει κάτι που ήθελα να το κάνω δύο φορές και λόγω της βλαμμένης της επωνυμίας μου δεν το έχω κάνει. Είναι να ανέβω για χιλιάδες πράγματα, γονατιστός στην Παναγία της Τήνου, από το λιμάνι. Αυτό είναι κάτι που μου είχε μείνει, που θα ήθελα να κάνω. Να αφοσιωθώ σε αυτό το δρόμο τον συγκεκριμένο που σε πηγαίνει κάπου. Πραγματικά όποτε πηγαίνω σε αυτή την εκκλησία με πιάνει δέος» ανέφερε.

Επίσης μίλησε και για την προσωπική του ζωή προσθέτοντας πως αυτή την άνοιξη θέλει περισσότερα χάδια και θαλπωρή και νομίζει ότι είναι πολύ κοντά στο να το υλοποιήσει και στη συνέχεια ξάφνιασε τους δημοσιογράφους ότι ανέφερε πως δέχεται πολλά φλερτ κι απο γυναίκες.

“Έχω πολλά φλερτ και αρέσω. Επίσης δέχομαι και μηνύματα από γυναίκες που μου λένε πως είναι ερωτευμένες μαζί μου και με συγκλονίζουν αλλά δεν ξέρω πώς να ανατιδράσω” συμπλήρωσε.