Ηθοποιός των Power Rangers σκότωσε συγκάτοικο με σπαθί! [photos+vds]

02.02.2015
Με την κατηγορία του φόνου συνελήφθη το απόγευμα του Σαββάτου ο ηθοποιός Ρικάρντο Μεντίνα Τζ., ο οποίος έγινε γνωστός από τον ρόλο του ως Power Ranger. Σύμφωνα με το δαιμόνιο TMZ.com ξέσπασε καβγάς ανάμεσα στον Μεντίνα και τον συγκάτοικό του, Τζόσουα Σάττερ. Ο 36χρονος Μεντίνα έχει από ότι φαίνεται πάρει πολύ σοβαρά τους ρόλους του ως ηθοποιός γιατί πάνω στον καυγά «την είδε» σουπερήρωας!

Άρπαξε ένα σπαθί και τραυμάτισε θανάσιμα τον Σάττερ.

Σύμφωνα με το γραφείο του Σερίφη ο ίδιος ο Μεντίνα τηλεφώνησε γύρω στις 3:50 το βράδυ (τοπική ώρα) για να αναφέρει ότι τραυμάτισε με σπαθί τον συγκάτοικό του. Σύμφωνα με το πόρισμα των αρχών, ο Μεντίνα καυγάδισε με τον 36χρονο Joshua Sutter και πιάστηκαν στα χέρια. Ο Σάτερ μετά τον καβγά μπούκαρε στο δωμάτιο του Μεντίνα, όπου βρισκόταν με την κοπέλα του, και ο θύτης τον κάρφωσε στην κοιλιά με ένα σπαθί που είχε δίπλα του.

Ο Sutter μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου εξέπνευσε.

Ο Ρικάρντο Μεντίνα έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στην παιδική σειρά «Power Rangers Wild Force» το 2002 όπου ήταν ο κόκκινος Rower Ranger, ενώ αργότερα υποδύθηκε τον Dekker στο«Power Rangers Samurai». Έκανε, επίσης, ένα πέρασμα από τις σειρές «Στην Εντατική» και «CSI: Miami».

Ο Μεντίνα βρίσκεται υπό κράτηση και η εγγύηση ορίστηκε στο ένα εκατομμύριο δολάρια.