Λαζάρου: Απίστευτο «άδειασμα» στον Πετρετζίκη

02.02.2015
Πριν λίγο καιρό ο Άκης Πετρετζίκης είχε σχολιάσει αρνητικά τους σεφ για το βάρος τους, όταν ο ίδιος κλήθηκε να εξηγήσει πώς παραμένει αδύνατος ενώ περνά πολλές ώρες στην κουζίνα.

«Αν αναζητήσεις στο Google τους είκοσι καλύτερους μάγειρες του κόσμου θα δεις ότι κανείς δεν έχει παραπανίσια κιλά. Μάγειρας που έχει παραπάνω κιλά σημαίνει ότι δεν δουλεύει», ήταν η απάντηση του Άκη που «άναψε» φωτιές.

Και μπορεί ο Δημήτρης Σκαρμούτσος να ήταν πιο… συγκαταβατικός θεωρώντας ότι ο Άκης είπε μία «βλακεία» και δεν πρέπει να δοθεί συνέχεια, δε συνέβη το ίδιο με τον έτερο δάσκαλο του Πετρετζίκη στο Master chef. Ο Λευτέρης Λαζάρου μόνο… συγκαταβατικά δεν είδε τη δήλωση του Άκη για τους «χοντρούς» σεφ κι έσπευσε μάλιστα να τον «αδειάσει» με τον καλύτερο τρόπο.

Ο έμπειρός και πολυβραβευμένος σεφ, που δε διαθέτει τους… κοιλιακούς του Άκη είπε για εκείνον στην κάμερα του Πρωινού: «Δε νομίζω ότι ισχύει κάτι τέτοιο. Δεν έχει καμία σχέση το ένα με το άλλο. Το να είσαι μάγειρας πρέπει να είσαι στην πρώτη γραμμή. Άλλο τηλεοπτικός μάγειρας και άλλο έχω ένα μαγαζί με 28 σκούφους και ένα αστέρι Μισελέν, άρα κάτι γίνεται μέσα σε αυτό. Καλός ο τηλεοπτικός μάγειρας, αλλά δεν είναι στην πρώτη γραμμή, είναι στα μετόπισθεν. Η μαγειρική είναι δράση».