Η Δούκισσα μιλά πρώτη φορά για τη σχέση της [και για το... παιδί]

02.02.2015
Πως θέλει να κάνει οικογένεια μικρή είχε δηλώσει πρόσφατα η Δούκισσα Νομικού ακολουθώντας το παράδειγμα της μητέρας της. «Ξέρεις, οι φίλοι μου, όταν το διάβασαν, με κορόιδευαν. Μου είπαν “ΟΚ, αυτό το λες από τα 14. Τότε ήσουν μικρή για οικογένεια, αλλά τώρα; Δεν είσαι πια και τόσο μικρή, είσαι 28!”. Γι’ αυτό γελάω, γιατί έχουν δίκιο. Πραγματικά, όμως, από τα 14 έλεγα πως θα ήθελα να κάνω παιδί στα 19-20, όπως η μαμά μου είχε κάνει εμάς», αναφέρει χαρακτηριστικά στο περιοδικό People.

Η πανέμορφη παρουσιάστρια είναι ζευγάρι με τον επιχειρηματία Δημήτρη Θεο­δωρίδη και δείχνει πολύ ευτυχισμένη στο πλευρό του. Γι΄αυτό και αναφέρει στην ίδια συνέντευξη: «Σαφέστατα παίζει ρόλο και ο άνθρωπος που έχεις δίπλα σου και η εμπιστοσύνη που σου αποπνέει, αλλά αυτό το έλεγα από τα 14 και τότε δεν υπήρχε κανείς. Είναι μια επιθυμία που μου δημιουργήθηκε, επειδή η μαμά μου είναι πρότυπο μητέρας για εμένα και πά­ντα θαύμαζα τη σχέση που έχει καταφέ­ρει να δημιουργήσει με εμένα και τον αδελφό μου…. Από την άλλη, δεν σου κρύβω πως έχω υπάρξει και πολύ μεγάλο διάστημα χωρίς να είμαι σε σχέση και πάλι ένιωθα πολύ καλά και πολύ δη­μιουργική. Δεν με φόβιζε ποτέ το να είμαι μόνη. Σίγουρα, όμως, όταν έχεις ένα σω­στό άνθρωπο δίπλα σου, που σε νοιάζε­ται και τον νοιάζεσαι, ολοκληρώνεται το παζλ».

Παράλληλα η Δούκισσα διευκρίνισε πως δεν θα την προβλημάτιζε καθόλου να κάνει ένα βήμα πίσω στην καριέρα της, που βρίσκεται τώρα στο αποκορύφωμά της για να αφιερωθεί ένα διάστημα σε ένα παιδί. «Όποτε έρθει αυτή η στιγμή, θα είναι η σημαντικότερη της ζωής μου και, ναι, θα έκανα ένα βήμα πίσω, γιατί θα είναι για μένα η απόλυτη προτεραιότητα. Από εκεί και πέρα, στις μέρες μας όλα συνδυάζονται και πρέπει να συνδυάζονται. Οι σημερινές μαμάδες είναι ηρωίδες. Με ένα μαγικό τρόπο πά­ντα τα προλαβαίνουν όλα και είμαι σί­γουρη πως το ίδιο θα κάνω κι εγώ. Είμαι αυτόνομη από τα 18 μου και αυτόνομη θέλω να παραμείνω».