Οι celebrities στις κάλπες! [photos]

25.01.2015
Από νωρίς το πρωί ξεκίνησαν οι Ελληνες πολίτες να προσέρχονται στις κάλπες για να ασκήσουν τα εκλογικά τους δικαιώματα. Μεταξύ αυτών και πολλοί celebrities, οι οποίοι φρόντισαν μέσω διαδικτύου να στείλουν το μήνυμά τους.

Ο Σάκης Ρουβάς λίγο πριν ψηφίσει, έβγαλε μια selfie φωτογραφία και την συνόδευσε με την εξής λεζάντα: «Καλή μέρα...! Ότι και αν είναι το σημερινό αποτέλεσμα θα μας βοηθήσει μόνο αν μείνουμε ενωμένοι....ενωμένοι!!! #voteforgreece #voteforunitedgreeks»!

Ο Γιώργος Τσαλίκης επέλεξε μια φωτογραφία με το ξημέρωμα και έγραψε: «Καλημέρα Ελλάδα.... Ελπίζουμε να είναι μια καλή μέρα για σένα αυτή που ξημερώνει... Καλή ψήφο σε όλους».

Η Έλενα Τσαβαλιά έστειλε καλημέρες από νωρίς με την εικόνα της κάλπης από το εκλογικό τμήμα που ψήφισε!

Ο Βαγγέλης Περρής , λίγο πριν ψηφίσει, ανέβασε μια φωτογραφία από την ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Σύρο με το εξής μήνυμα: «Αν οι άνθρωποι ψήφιζαν για το πότε θα ξημερώνει θα ζούσαμε στο σκοτάδι. Αυτά είπε ο Κινέζος σοφός Χιάο Λιουι Ντιούι κι εγώ πάω να ψηφίσω!»

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε «καλημέρα» με τα ψηφοδέλτια στο χέρι!

Η Νϊνα Λοτσάρη έγραψε: «Καλη ψήφο με σωφροσύνη...ακολουθήστε το ένστικτο σας...είναι αλανθάστο!!!», ανεβάζοντας μία εικόνα στην οποία αναγράφεται το εξής: «Οι συνετοί δουλεύουνε, οι κλέφτες βασιλεύουνε».

Ο τηλεμάγειρας, Άκης Πετρετζίκης επέλεξε να ευχηθεί καλή ψήφο ανεβάζοντας μια πολύ γλυκιά εικόνα... για την ακρίβεια μπισκότα banoffee!