Τρέξτε κορίτσια! Ο ΜακΝτρίμι του Grey's χώρισε

24.01.2015
Τίτλοι τέλους στον γάμο του Πάτρικ Ντέμπσεϊ ύστερα από 15 χρόνια.

Ένας από τους πιο γοητευτικούς τηλεοπτικούς γιατρούς όλων των εποχών, ο γνωστός "Μακ Ντρίμι" του Grey' s Anatomy, χώρισε.

Πρόκειται για τον Πάτρικ Ντέμπσεϊ (Patrick Dempsey) του οποίου η επί 15 χρόνια σύζυγος, Τζίλιαν (Jillian) κατέθεσε, χθες, αίτηση διαζυγίου.

"Με προσεκτική σκέψη και αμοιβαίο σεβασμό αποφασίσαμε να δώσουμε τέλος στον γάμο μας. Βασικό μας μέλημα παραμένουν τα παιδιά μας και ζητούμε τη διακριτικότητά σας στη δύσκολη αυτή στιγμή για την οικογένειά μας", έγραφε η κοινή δήλωση που εξέδωσε το ζευγάρι, ενώ σύμφωνα με το TMZ, η Τζίλιαν ζητά αμοιβαία επιμέλεια των τριών παιδιών τους καθώς και διατροφή.

Ο Ντέμπσεϊ παντρεύτηκε την Τζίλιαν το 1999 και έχουν μαζί τη 12χρονη Ταλούλα και τα 7χρονα διδυμα Σάλιβαν και Ντάρμπι, ενώ έχει ακόμη έναν γάμο στο ενεργητικό του, με την κατά 27 (!) χρόνια μεγαλύτερή του, Ροσέλ Πάρκερ (Rochelle Parker) από το 1987 μέχρι το 1994.

Όσο για τον τηλεοπτικό χαρακτήρα του Ντέμπσεϊ; Ο έρωτας του Ντέρεκ Σέπερντ -ή γιατρού ΜακΝτρίμι, όπως έγινε γνωστός- και της Μέρεντιθ Γκρέι έχει αφήσει εποχή στο Grey's Anatomy και όχι μόνο...