Λάκης Γαβαλάς: «Βλέπαμε με τον Ξηρό ταινίες μαζί στη φυλακή» [vds]

05.01.2015
Με αφορμή τη σύλληψη του Χριστόδουλου Ξηρού και την υπέροχη κόμμωση που έχει σχολιαστεί στα social media με όλους τους δυνατούς τρόπους ο «σεσημασμένος» Λάκης Γαβαλάς έκανε δηλώσεις για τη σχέση τους στη ... φυλακή!

«Ο Ξηρός με κόπιαρε. Ήμασταν μαζί στον Κορυδαλλό. Πηγαίναμε στη Λέσχη ανάγνωσης και βλέπαμε ταινίες. Θα έλεγα ότι ήταν ένας μορφωμένος άνθρωπος...» (!!!)

Ο Λάκης Γαβαλάς το βράδυ της Κυριακής σε ένα διάλειμμα του live του «Dancing With The Stars 5» μίλησε στην κάμερα του «Πρωινού» όχι μόνο για τις χορευτικές επιδόσεις των συμμετεχόντων, αλλά για την ξανθιά περσόνα του ... Χριστόδουλου Ξηρού.

Ο Λάκης Γαβαλάς με τον γνωστό αυθορμητισμό του αποκάλυψε ότι με τον Ξηρό και γνωρίζονταν και έκαναν μαζί κάποιες δραστηριότητες στη φυλακή: «.... Εγώ δεν ήξερα ούτε καν για ποιο λόγο ήταν μέσα... Εγώ είχα μία υποτιθέμενη απόσταση με τους κρατούμενους... τι να τους πω, πώς ράβουν;».

Μια παλαιότερη φωτογραφία του Λάκη Γαβαλά ίσως να αποτέλεσε την έμπνευση του Χ. Ξηρού... τουλάχιστον για την κόμμωση.... ιδού: