Καρέ καρέ οι καυτές ερωτικές σκηνές της νέας ταινίας του Παπακαλιάτη [photos]

24.11.2014
Αν ένας Έλληνας κατέχει μάστερ στις ερωτικές σκηνές σε τηλεοπτικές σειρές και στον… κινηματογράφο, αυτός είναι σίγουρα ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Με τον ίδιο πρωταγωνιστή συνήθως, τα ερωτικά vibes χτυπάνε κόκκινο σε ότι και αν κάνει, γι΄αυτό και η νέα του ταινία δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Οι φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα και αναρτήθηκαν και στα προφίλ του Χριστόφορου στα social media αποδεικνύουν περίτρανα πως και η νέα του ταινία, που θα έχει πιθανό τίτλο το «Γλυκύ μου έαρ» δεν θα απογοητεύσει τους θαυμαστές του.

Πρόκειται για μια ερωτική τριλογία με κοινό φινάλε, η οποία εξελίσσεται στην Ελλάδα του σήμερα, στην εποχή της κρίσης. Τρεις ιστορίες που ενώνουν Έλληνες και ξένους πολίτες. Κάθε ιστορία κι ένας διαφορετικός τίτλος. Κάθε ιστορία και μια διαφορετική οπτική πάνω στο αιώνιο θέμα του έρωτα. Οι γλώσσες μπερδεύονται γλυκά και φέρνουν κοντά δύο κόσμους. Ηθοποιοί από τις δύο πλευρές του Ατλαντικού δίνουν το στίγμα της ερμηνείας., όπως οι Τζ. Κ. Σίμονς, Μαρία Καβογιάννη, Μηνάς Χατζησάββας, Τόφικ Μπάρχομ, Νίκη Βακάλη.

Στις καυτές φωτογραφίες που σας παρουσιάζουμε, ερωτική παρτενέρ του είναι η ηθοποιός από την Ουγγαρία Αντρεα Οσβαρτ (Andrea Osvárt).