Ελένη: Με Ματέο παραδίπλα μίλησε για την εγκυμοσύνη της!

22.11.2014
Δεν ξέρουμε, αν η κίνηση ήταν συμβολική ή όχι, πάντως η Ελένη Μενεγάκη το απόγευμα της Παρασκευής (21/11) στην χριστουγεννιατικη εκδήλωση εμπορικού κέντρου, όπου άναψε το δέντρο, βρέθηκε με την οικογένεια της. Τα τρία της παιδιά, τον αδελφό και τον Ματέο Παντζόπουλο βεβαίως, βεβαίως.

Και μπορεί τις προηγούμενες μέρες στο Πρωινό να έλεγαν ότι η Ελένη απαγόρευσε τις τηλεοπτικές κάμερες στην εκδήλωση λόγω της εγκυμοσύνης της (προκαλώντας την αντίδραση της), όμως εκείνη υποδέχτηκε ευγενικά τους ρεπόρτερ και τους φωτογράφους. Και όχι μόνο αυτό, αλλά πόζαρε στο φακό με χάρη, ενώ το στενό μίντι φόρεμα της αποκάλυπτε σε όλο της το μεγαλείο τη φουσκωμένη κοιλίτσα της. Και δεν έμεινε εκεί, αφού σε σχετική ερώτηση ρεπόρτερ παραδέχτηκε εμμέσως πλην σαφώς ότι είναι έγκυος!

Μάλιστα, επειδή η Ελένη είναι παλιά... καραβάνα, γνώριζε καλά ότι θα της γίνει η ερώτηση αυτή. Εξάλλου, από την αρχή είπε στους δημοσιογράφους ότι ξέρει τι θελουν να τη ρωτήσουν. Έτσι, όταν ρωτήθηκε να σχολιάσει τις φήμες εγκυμοσύνης, εκείνη φόρεσε το... αμήχανο χαμόγελό της και απάντησε: «Εγώ ο κόσμος που βλέπω και συναντώ στο δρόμο, και έδώ σήμερα, κανείς δεν μου έκανε αυτή την ερώτηση. Αυτή την ερώτηση την κάνετε εσείς οι δημοσιογράφοι. Ο κόσμος που με βλέπει και με παρακολουθεί καθημερινά ή σποραδικά ξέρει και χαίρεται για εμένα. Ελπίζω να χαίρεστε κι εσείς. Καλό σας βράδυ. Ευχαριστώ πάρα πολύ...» είπε η παρουσιάστρια κι έφυγε, αφού δεν ήθελε να δώσει συνέχεια.

Οπότε, εμείς κρατάμε την παραπάνω δήλωση ως έμμεση παραδοχή και πάμε γι' άλλα.... Πότε θα παντρευτεί με τον Ματέο; Αν δεν το έχει κάνει ήδη....