Η Βικτόρια κουβαλάει τα μπαγκάζια της στο τρένο!

20.11.2014
Μπορεί να είναι μία σταρ, όμως η διάσημη σχεδιάστρια μόδας και ταξιδεύει με τρένο και κουβαλά μόνη τα μπαγκάζια της -λέμε τώρα!

Η Βικτόρια Μπέκαμ (Victoria Beckham) αποδυκνύει ότι είναι μια... κοινή θνητή καθώς επιλέγει να ταξιδέψει με μέσο μαζικής μεταφοράς όπως όλοι οι άλλοι. Ή στο περίπου δηλαδή.

Θέλοντας να φτάσει στο Μάντσεστερ όπου γινόταν τα εγκαίνεια ενός shop in shop στο πολυκατάστημα Selfridges της πόλης, η 40χρονη σύζυγος του Ντέιβιντ Μπέκαμ (David Beckham) επέλεξε να πάει με το τρένο.

Και μάλιστα το χάρηκε πολύ αν κρίνουμε από τις φωτογαφίες που δεν σταμάτησε να ποστάρει σε όλα τα σόσιαλ μίντια, ξεκινώντας από μία την ώρα του ταξιδιού.

Manchester we are on our way! Who is photo bombing @kenpaves and @sarahluceroglam??? #whoisshe ??? #SelfridgesExchange

Фото опубликовано Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Ο φακός βέβαια την "τσάκωσε" μόλις έφτασε στον σταθμό του Πικαντίλι και ιδού το ντοκουμέντο.

Μόλις ο πολύς κόσμος έφυγε, πάντως, η Βικτόρια είπε να την κάνει την πλακίτσα της. Φορτώθηκε όλα τα μπαγκάζια της και με ύφος απορημένο αναρωτήθηκε στο Instagram "από πού πάνε για το Selfridges του Μάντσεστερ".

Which way to Manchester Selfridges?? X vb #SelfridgesExchange #VBxSelfridges

Фото опубликовано Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Και φυσικά, λίγο αργότερα πόσταρε και τις ανάλογες φωτογραφίες από την εκδήλωση, από εμείς ξεχωρίζουμε μία με την ίδια να ποζάρει μπροστά στις δημιουργίες της...

#VBxSelfridges x vb @theofficial selfridges

Ein von Victoria Beckham (@victoriabeckham) gepostetes Foto am

... και μία μαζί με όλη την ομάδα της από την οποία ξεχωρίζει ο προσωπικός της beauty stylist και κολλητός, Κεν Πέιβς (Ken Paves) τον οποίο, σημειωτέον, είχε έτσι... κεφαλοκλείδωμα σε όλες τις φωτογραφίες του ταξιδιού...

Team VB x I love u xxxxx #VBxSelfridges

Фото опубликовано Victoria Beckham (@victoriabeckham)