Επιτέλους φάνηκε η κοιλίτσα της Κέιτ

20.11.2014
Έλαμπε η δούκισσα του Κέιμπριτζ στη χθεσινή εκδήλωση όπου έπαιζε τον ρόλο της οικοδέσποινας και φάνηκε πρώτη φορά έγκυος!

Η δεξίωση που δόθηκε χθες στο παλάτι του Κένσινγκτον είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα και η Κέιτ (Kate) ήταν η λαμπερή οικοδέσποινά του.

Επρόκειτο για μια πολύ συγκινητική βραδιά καθώς αφορούσε στην κίνηση για την ψυχική υγεία των παιδιών Place2Be και τα πρώτα Σχολικά βραβεία τους.

Όλο χαμόγελα η 32χρονη δούκισσα υποδεχόταν τους 20 φιναλίστ και τους υπόλοιπους καλεσμένους της με την κοιλίτσα να φαίνεται ξεκάθαρα για πρώτη φορά.

Βέβαια, με μια δεύτερη ματιά μπορεί κανείς να δει ότι η επιλογή ρούχου, μόνο τυχαία δεν ήταν από την Κέιτ, η οποία, προφανώς δεν έχει ακόμη μεγάλη κοιλίτσα στον τέταρτο μήνα της δεύτερης εγκυμοσύνης της και είπε να τη... βοηθήσει λιγάκι.

Η Κέιτ ταίριασε το μαύρο Hobbs τοπ της -το οποίο, παρεμπιπτόντως έχει ήδη ξεπουλήσει- με μια φούστα της Τζένι Πάκμαν (Jenny Packham), όμως η ζώνη που επέλεξε να φορέσει τονίζει ιδιαίτερα τόσο τη μέση, όσο φυσικά και την κοιλίτσα...