Η Εύα Γκριν δηλώνει έτοιμη να την κολλήσεις στον... τοίχο[photos]

11.11.2014
Υπάρχουν δυο κατηγορίες όμορφων γυναικών : αυτές που προσπαθούν πολύ να μας πείσουν ότι έχουν κάτι παραπάνω από αυτό που βλέπουμε και αυτές που δεν χρειάζεται να κάνουν το παραμικρό. Η δεύτερη κατηγορία (που είναι και η πιο ολιγάριθμη) περιλαμβάνει θηλυκά μυστηριώδη και σαγηνευτικά, επικίνδυνα και άπιαστα για τους κοινούς θνητούς. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η ηθοποιός Εύα Γκριν (Eva Green), μια γυναίκα που θαυμάσαμε σε περιορισμένο αριθμό κινηματογραφικών ταινιών. Η Εύα δε θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη από την εταιρεία Campari που την επέλεξε για να αποτελέσει την φιγούρα που θα κοσμεί το ημερολόγιο της για το 2015. Ντυμένη με κατακόκκινα φορέματα και οπλισμένη με το απίστευτο βλέμμα της, η 34χρονη ηθοποιός μεταμορφώνεται από ντίβα σε πυγμάχο και από μπαργούμαν σε κοσμοναύτη δημιουργώντας μια ονειρική φαντασίωση που μπορούμε να την απολαμβάνουμε και στον ύπνο και στο ξύπνιο μας με τα μάτια ορθάνοιχτα. Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι ένα καρφί και ένα τοίχο για να κρεμάσουμε το ημερολόγιο…

Υπάρχουν δυο κατηγορίες όμορφων γυναικών : αυτές που προσπαθούν πολύ να μας πείσουν ότι έχουν κάτι παραπάνω από αυτό που βλέπουμε και αυτές που δεν χρειάζεται να κάνουν το παραμικρό.
Η δεύτερη κατηγορία (που είναι και η πιο ολιγάριθμη) περιλαμβάνει θηλυκά μυστηριώδη και σαγηνευτικά, επικίνδυνα και άπιαστα για τους κοινούς θνητούς. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η ηθοποιός Εύα Γκριν (Eva Green), μια γυναίκα που θαυμάσαμε σε περιορισμένο αριθμό κινηματογραφικών ταινιών.
Η Εύα δε θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη από την εταιρεία Campari που την επέλεξε για να αποτελέσει την φιγούρα που θα κοσμεί το ημερολόγιο της για το 2015. Ντυμένη με κατακόκκινα φορέματα και οπλισμένη με το απίστευτο βλέμμα της, η 34χρονη ηθοποιός μεταμορφώνεται από ντίβα σε πυγμάχο και από μπαργούμαν σε κοσμοναύτη δημιουργώντας μια ονειρική φαντασίωση που μπορούμε να την απολαμβάνουμε και στον ύπνο και στο ξύπνιο μας με τα μάτια ορθάνοιχτα.
Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι ένα καρφί και ένα τοίχο για να κρεμάσουμε το ημερολόγιο…