Ρουβάς: Ποια μεγάλη φιλία του έληξε άδοξα;

10.11.2014
«Ενός λεπτού σιγή για τους φίλους που αποδείχτηκαν φίδια»! Να πηγαίνει άραγε η φαρμακερή αυτή ατάκα στον Sakis Ρουβά;

Υπάρχει πράγματι άνθρωπος και μάλιστα κολλητός του, που θεωρεί το «είδωλο»... οχιά; Αν πιστέψουμε το δημοσίευμα εβδομαδιαίας εφημερίδας, αλλά και τα σχόλια του πάνελ του Πρωινού, ναι υπάρχει και αυτός είναι ο.... Ηλίας Κοκοτός!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, η στενή φιλία του Ρουβά με τον ιδιοκτήτη του Elounda περνά σοβαρή κρίση. Ή καλύτερα, βιώνει την πιο παγωμένη περίοδο της 15χρονης ύπαρξης της. Τι κι αν οι δυο τους είναι κολλητοί από το 2000 και ο ένας στηρίζει τον άλλον; Αυτό φαίνεται ότι δεν παίζει πια και αιτία είναι μάλλον η βάφτιση της μικρής κόρης του Sakis.

Το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι ο Κοκοτός δεν καλέστηκε στο μυστήριο, που έγινε τον περασμένο Σεπτέμβριο στην Ερμιόνη. Και αυτό στοίχησε τα μάλα στον επιχειρηματία, «παγώνοντας» κάθε επικοινωνία με το «είδωλο». Μάλιστα, όπως σχολίασαν στο Πρωινό το πρωί της Δευτέρας (10/11), ένα μήνυμα του Κοκκοτού στο Ιnstagram φαίνεται να έριξε κι άλλο λάδι στη φωτιά, αφού έγραφε: «Ενός λεπτού σιγή για τους φίλους που αποδείχτηκαν φίδια…».

Βέβαια, δεν ξέρει κανείς με σιγουριά αν πράγματι αποδέκτης ήταν ο Sakis