Δεν θα πιστέψεις τι δώρισε η Αντζελίνα στον Μπραντ!

10.11.2014
Όταν πρόκειται να κάνει δώρο στον αγαπημένο της η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός δεν λογαριάζει χρήματα. Θέλει ό,τι πιο όμορφο και ξεχωριστό. Δες τι βρήκε αυτή τη φορά.

Η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) και ο Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) παντρεύτηκαν το καλοκαίρι ύστερα από 9 χρόνια σχέσης και έξι παιδιά.

Οι φήμες θέλουν την 39χρονη σταρ, η οποία πρόσφατα παραδέχτηκε ότι δεν αποκλείει την πιθανότητα να ασχοληθεί ενεργά με την πολιτική, να έχει προσφέρει στον αγαπημένο της ένα τεράστιας αξίας ρολόι ως πρώτο γαμήλιο δώρο. Γιατί, όπως φαίνεται, ακολουθεί κι άλλο. Μεγάλης αξίας.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα "Mirror" η Τζολί δώρισε στον Πιτ την "ηλικίας" 88 ετών γραφομηχανή του Έρνεστ Χέμινγουεϊ (Ernest Hemingway).

Η ιστορική γραφομηχανή του διάσημου αμερικανού συγγραφέα ανήκε στον Στιβ Σομπόροφ (Steve Soboroff) πρόεδρο της αστυνομικής επιτροπής του Λος Άντζελες, ο οποίος συλλέγει σπάνιες γραφομηχανές.

Αρχικά, η Άντζι είχε βάλει στο μάτι μια του Τένεσι Γουίλιαμς, όμως ο Σομπόροφ δεν την έδινε με τίποτα, οπότε η συμφωνία έκλεισε μοντέλο Underwood του 1926 που λέγεται ότι χρησιμοποιούσε ο Χέμινγουεϊ σε όλη τη δεκαετία του '30.

Η γραφομηχανή κόστισε £150.000 (€191.000) και λέγεται ότι ο 52χρονος νέος, διάσημος κάτοχός της έχει ξετρελαθεί...

Αυτά είναι δώρα...