Φτιάξε κορμί μετά τη γέννα όπως η Σκάρλετ

05.11.2014
Πώς έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης η Σκάρλετ Γιόχανσον (Scarlett Johansson); Τίποτα δε γίνεται με μαγικό ραβδάκι. Μάθε τα μυστικά της κι ακολούθησε κι εσύ το πρόγραμμά της αν θέλεις να αποκτήσεις κορμί φιδίσιο & γυμνασμένο, ακόμη και μετά τη γέννα.

Η 29χρονη ηθοποιός πρόσφατα - πριν δύο μήνες - έφερε στον κόσμο την κορούλα της Ρόουζ, το πρώτο της παιδάκι με τον αγαπημένο της Ρομέν Ντοριάκ (Romain Dauriac), αυτό όμως δεν την εμπόδισε να επανέλθει στα κιλά της σε χρόνο dt!

Η Σκάρλετ (Scarlett Johansson) έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνισή της μετά τη γέννα, στην πριβέ προβολή της ταινίας «The Theory of Everything», το βράδυ τη Δευτέρα στη Νέα Υόρκη και εξέπληξε με το πόσο αδύνατη και fit είνα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Ποιά είναι τα μυστικά της; Σου αποκαλύπτουμε το πρόγραμμα άσκησης & διατροφής που ακολουθεί.

Ποιά γυμναστική προτιμά η Σκάρλετ μετά τη γέννα;

Σύμφωνα με πηγή από το στενό της περιβάλλον, η Σκάρλετ "χτυπιέται" στο γυμναστηριο τουλάχιστον 2 ώρες κάθε ημέρα για να χάσει τα περιττά κιλά και να σμιλεύσει το κορμί της.

Πιο συγκεκριμένα το πρόγραμμα γυμναστικής της έχει ως εξής:

2 φορές την εβδομάδα παρακολουθεί πρόγραμμα γιογκαλάτες (yogalates) - ένα κράμα γιόγκα (yoga) και πιλάτες (pilates). Ωστόσο, δεν επαναπαύεται και τις υπόλοιπες ημέρες το ρίχνει στην αερόβια, τους κοιλιακούς και τα βάρη. Και όπως είναι φυσικό το αποτέλεσμα την αποζημιώνει. Βρήκε ξανά τη φόρμα της και τη γραμμή της, νιώθει υπέροχα και ακτινοβολεί!

Και από διατροφή; Ποιά είναι τα μυστικά της Σκάρλετ;

Το μυστικό βρίσκεται στα σούπερφουντς (superfoods). Η Σκάρλετ προσέχει επίσης τι τρώει. Ακολουθεί υγιεινή διατροφή και καταναλώνει τουλάχιστον μια υπερτροφή με κάθε γεύμα.

Βατόμουρα, βρώμη, μπρόκολλο, κολοκύθα, σολομός, σόγια, σπανάκι, καρύδια, γιαούρτι και πράσινο τσάι είναι από τα λίγα που προτιμά να πρσθέτει στην καθημερινή διατροφή της για να της δίνουν ενέργεια και ευεξία χωρίς να τη γεμίζουν λίπος και περιττές θερμίδες.

Επιμέλεια:
Δήμητρα Γκούντρα