Ριάνα: "Για τα Χριστούγεννα θέλω έναν μεγάλο π**τσο"

05.11.2014
Είχαμε καιρό να δούμε τη διάσημη τραγουδίστρια σε εξώφυλλο και τώρα επιστρέφει με δυο απανωτά "χτυπήματα" και δηλώσεις που τσουρουφλίζουν.

Με τόσες προκλητικές φωτογραφίες που έχει κάνει η Ριάνα (Rihanna) φαντάζεται κανείς ότι "τα έχει δει όλα". Κι όμως όχι. Με δύο καινούρια εξώφυλλα, η 26χρονη σταρ βάζει ξανά φωτιές.

Πρώτα ήταν το Elle όπου η Ριάνα πόζαρε τόπλες, αλλά σεμνά (!) σε σύγκριση με το τόπλες του Esquire που βλέπεις στην αρχή του θέματος και θα δεις σε όλο του το μεγαλείο στη συνέχεια...

Δες στην αρχή δύο λήψεις από το Elle και τις υπόλοιπες, τις πιο καυτές, από το Esquire.

Βέβαια, εκτός από τη σέξι φωτογράφηση, ταραχή προκαλούν και κομμάτια των συνεντεύξεων που παραχώρησε στα περιοδικά η άτακτη Ριρί. "Ποιο είναι το πιο σέξι πράγμα που ένας άντρας σου ζήτησε να κάνεις;", ρωτά ο δημοσιογράφος. "Κάθε άντρας που μου λέει τι να κάνω είναι σέξι", απάντησε η Ριάνα κοφτά και κατηγορηματικά ενώ λίγο αργότερα έριξε κι άλλη... οβίδα, όταν ρωτήθηκε τι θα ήθελε για τα χριστούνεννα. "Έναν μεγάλο, περιποιημένο π**τσο", ("A big, trimmed dick", για την ακρίβεια) απάντησε η Ριάνα και, όπως είναι φυσικό, οι υπόλοιπες συνεντεύξεις της στα τεύχη του Δεκεμβρίου αναμένονται με ανυπομονησία.

Πάντως, για την ιστορία, ανάμεσα στα άλλα που είπε, η Ριάνα εξέφρασε και το παράπονό της, ότι ενώ στην πραγματικότητα είναι πολύ ντροπαλή, οι περισσότεροι γύρω της δεν φαίνονται να το αντιλαμβάνόνται. Γιατί άραγε;;;;;