Βασιλόπουλος: «Είναι ο βασιλιάς της τσόντας»;

10.10.2014
Το όνειρό του στο Χόλιγουντ κυνηγά ο Χρήστος Βασιλόπουλος τα τελευταία χρόνια και ουκ ολίγες φορές διάφορες φήμες συνοδεύουν το πρόσωπό του.

Μάλιστα, κάποτε είχε κυκλοφορήσει η φήμη ότι ο ηθοποιός στα πρώτα χρόνια της... χολιγουντιανής του καριέρας είχε πάρει μέρος σε ερωτική ταινία, ενώ τού είχαν κολλήσει το παρατσούκλι, «ο βασιλιάς της τσόντας»!

Τώρα, ο Βασιλόπουλος που δε μασάει τα λόγια του, δίνει απαντήσεις σε όλα. Για τον χαρακτηρισμό «βασιλιάς της τσόντας» δηλώνει στο περιοδικό ΕΓΩ: «Δεν ξέρω τι άλλο θα βρουν να πουν για μένα. Έχει πλάκα όλο αυτό. Αρκεί κάποιος να μπει στο Ιmdb, στην επίσημη βάση δεδομένων, για να δει ποιος Έλληνας ηθοποιός δουλεύει πραγματικά και ποιος δουλεύει... τον κόσμο"

Για την ερωτική ταινία, που λένε ότι έκανε, απαντά: «Πρώτα είχα κάνει μία ρομαντική κομεντί μικρού μήκους και μία ταινία δράσης μεγάλου μήκους. Σε μια οντισιόν γνώρισα τον σκηνοθέτη Zalman King χωρίς να έχω ιδέα ποιος ήταν, και εκείνος και με επέλεξε για τον πρωταγωνιστικό ρόλο της ταινίας. Πριν συμφωνήσω, οι υπεύθυνοι μου τόνισαν ότι οι περισσότερες σκηνές θα είχαν γυμνό. Το γυμνό που έκανα εγώ βέβαια δεν έχει καμία σχέση με αντίστοιχες σκηνές του «Nymphomaniac», του Lars von Trier, που ήταν πολύ πιο σκληρές και προχωρημένες. Για να μην παρεξηγηθώ πάλι, δεν συγκρίνω τον εαυτό μου με τους ηθοποιούς του Lars von Trier»