Τράτζικ: Η απάντηση μοντέλου για φίλο της φορέα του Aids

06.10.2014
Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε καταλάβει γιατί τα μοντέλα σώνει και ντε πρέπει με το πανεμορφο πρόσωπο και σώμα να συνδυάζουν και μυαλό. Και μάλιστα, να το... επιδεικνύουν μέσα από τους διαγωνισμούς ομορφιάς.

Και μπορεί μέχρι σήμερα η κλασική ατάκα μοντέλου "εύχομαι σε όλο τον κόσμο... ειρήνη" να ήταν αστεία και πάνω της να βασίστηκαν ακόμη και αμερικανικές πετυχημένες ταινίες, έρχεται ένα μοντέλο από την Κύπρο να... τινάξει την μπάνκα στον αέρα! Κατά τη διάρκεια του τηλεοπτικού show «Feel Fantastic" για την ανάδειξη της «Σταρ Κύπρος», μία από τις υποψήφιες έδωσε την πιο τράτζικ, σπαρταριστή, απίστευτη και μέχρι δακρύων (από τα γέλια ή την πίκρα) απάντηση στο ερώτημα "τι θα έκανε αν μάθαινε πως κάποιος γνωστός της έχει AIDS"

Η Νάταλι Ριάρ απάντησε που λες: «Καταρχάς το να βοηθάς τον άλλον είναι πάρα πολύ σημαντικό. Θα του έλεγα συγχαρητήρια, μπράβο, και ότι είναι ένας πολύ σημαντικός άνθρωπος, γιατί όταν βοηθάς τους άλλους, κερδίζεις». Και τους έστειλε όλους αδιάβαστους.

Η παρουσιάστρια του show την ξαναρώτησε τι εννοεί και η υποψήφια την έστειλε αδιάβαστη και τους υπόλοιπους στο πλατό για... αλλαγή συκωτιού από τα γέλια με την επεξήγηση: «Θα ενθουσιαζόμουν και θα τον ενθάρρυνα να το ξανακάνει». Ένας από τους κριτές εξήγησε στο μοντέλο ότι φορέας είναι αυτός που έχει Aids και με τις πολλές επεξηγήσεις βρέθηκε άκρη, αφού η Νάταλι είχε μπεδέψει τον φορέα με τον... αμφορέα.

Όχι ότι η απάντηση που έδωσε στη συνέχεια έσωσε την κατάσταση, αφού θα συμβούλευε το φίλο της να απολαμβάνει την κάθε στιγμή και ότι υπάρχει κόσμος που πεθαίνει από ατυχήματα!!!!