Ελένη-Λάτσιος: "Σφάζονται" και για τις καταθέσεις στο εξωτερικό

06.10.2014
Την Τρίτη (7/10) είναι η ώρα της "κρίσης" για τη δικαστική διαμάχη της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου και η αγωνία "χτυπάει" κόκκινο.

Και λίγες ώρες πριν την εκδίκαση της πολυσυζητημένης αγωγής του Λάτσιου εναντίον της πρώην συζύγου του, καθημερινή εφημερίδα φέρνει στο φως ένα νέο στοιχείο στην "άγρια" κόντρα τους. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι δυο τους δε "σφάζονται" μόνο για το μερίδιο της έπαυλης που διεκδικεί ο διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1, αλλά και για τις "χοντρές" καταθέσεις που φέρεται να έχει η παρουσιάστρια στο εξωτερικό!!!

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, η Μενεγάκη διατηρεί καταθέσεις σε χρηματοπιστωτικό ίδρυμα της Αγγλίας, ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ. Και ο Λάτσιος διεκδικεί το 50%, δηλαδή περίπου 1 εκατομμύριο ευρώ. Η ίδια αντιδρά, υποστηρίζοντας ότι τα χρήματα αυτά προέρχονται εξολοκλήρου από τη συνεργασία της με τον Alpha, τα τελευταία 10 χρόνια.

Ωστόσο, ο Λάτσιος υποστηρίζει πως τα χρήματα αυτά υπάρχουν επειδή η Ελένη δεν κάλυπτε κανένα από τα κοινά τους έξοδα κατά τη διάρκεια των ετών που υπήρξαν παντρεμένοι.