Η άγνωστη σχέση του Κλούνεϊ με την κυρία Τραβόλτα

01.10.2014
Και ενώ ο κόσμος όλος ασχολείται με τον πρόσφατο γάμο του, εμείς γυρίζουμε λίγο πίσω τον χρόνο στα ερωτικά του διάσημου ηθοποιού -και πιάνουμε λαβράκια!

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ (George Clooney) δείχνει να "μεταλλάχθηκε" από τη στιγμή που γνώρισε την Αμάλ Αλαμουντίν (Amal Alamuddin) την οποία και παντρεύτηκε με δόξες και τιμές στη Βενετία, έναν χρόνο μετά την αρχική γνωριμία τους.

Έχοντας έναν γάμο στο ενεργητικό του με την ηθοποιό Τάλια Μπάλσαμ (Talia Balsam) o 53χρονος σταρ δεν έδειχνε διάθεση να κάνει το βήμα δεύτερη φορά, ακόμη και αν από το πλευρό του έχουν περάσει ουκ ολίγες γυναίκες, με πιο γνωστές τις δυο τελευταίες, Ελιζαμπέτα Κανάλις (Elisabetta Canalis) και Στέισι Κίμπλερ (Stacey Keibler).

Μέχρι που γνώρισε την 36χρονη λιβανέζα μεγαλοδικηγόρο και όλα άλλαξαν. Τελείως. Μέχρι και δημόσια ερωτική εξομολόγηση έκανε ο Τζορτζ στην καλή του, δηλώνοντας μπροστά στις κάμερες ότι "ανυπομονεί να γίνει σύζυγός της".


Ο γάμος του Τζορτζ Κλούνεϊ με την 55χρονη σήμερα Τάλια Μπαλσάμ
κράτησε 4 χρόνια κι έληξε το το 1993.

Υπάρχει όμως και μια σχέση του παρελθόντος πιο άγνωστη. Από το 1987 μέχρι το 1989, λοιπόν, ο Κλούνεϊ ήταν ζευγάρι με την Κέλι Πρέστον (Kelly Preston), την από το 1991 σύζυγο του Τζον Τραβόλτα (John Travolta). Μάλιστα οι δυο τους συζούσαν και όταν ρωτήθηκαν τι βρίσκει ο ένας στον άλλο, απάντησαν ως εξής: "Έχει το τέλειο κορμί", είπε εκείνη, "Οδηγεί μια Τζάγκουαρ", είπε εκείνος. Ιδού και μια φωτογραφία εκείνης της εποχής (1988) χωρίς περισσότερα σχόλια...