Ρέμος: Μιλά για τη στιγμή που τον «λύγισε» ο χαμός του Βαρδή

30.09.2014
Τη μέρα που ο Αντώνης Βαρδής «έφυγε»από τη ζωή, ο καλός του φίλος και συνεργάτης, Αντώνης Ρέμος έδινε συναυλία στην Κύπρο μαζί με την Άννα Βίσση.

Και η στιγμή, που ο τραγουδιστής «λυγίζει» πάνω στη σκηνή και ξεσπά σε κλάματα, συγκλόνισε όσους βρέθηκαν στη συναυλία, αλλά και όσοι είδαν σε βίντεο την επίμαχη σκηνή.

Και για τη δύσκολη αυτή στιγμή μίλησε ο Ρέμος, ο οποίος εξήγησε ότι δε μπορούσε να συγκρατηθεί κι έτρεχαν τα μάτια του ποτάμι!

«Εμένα αυτή η απώλεια με βρήκε σε μια συναυλία στην Κύπρο. Ενώ είχα «ψήσει» τον εαυτό μου ότι εντάξει, δεν θέλω να το κάνω ούτε μελό, μου αρέσει να είμαι πολύ ξεκάθαρος στη ζωή μου, παρόλο που είμαι έτσι αυστηρός, χωρίς να θέλω να βάζω σάλτσα και να κάνω καραγκιοζιλίκια όπως κάνουν κάποιοι, λέω θα πω τα τραγούδια μου, θα αναφερθώ, θα δώσω ένα φιλί, θα αποχαιρετήσω, θα πω τα τραγούδια μου και όμορφα, ωραία σοβαρά» εξηγεί στην αρχή.

Και συνεχίζει: «Με το που βγαίνουμε με την Άννα πιασμένοι χέρι χέρι λέμε το «Ένα ή Κανένα». Την κοιτάζω, με κοιτάζει και βουρκώνουν τα μάτια μας χωρίς τίποτα, ούτε πήγε το μυαλό μας στον Αντώνη. Λέω εντάξει πάει αυτό. Ξεκινάω το πρόγραμμά μου, δε λέω κανένα τραγούδι του Αντώνη και λέω θα κάνω μισή ώρα στο δεύτερο πρόγραμμα. Βγαίνω πάνω και μόλις ξεκινούν οι νότες από το «Δυο ψέματα» νιώθω έναν κόμπο. Λέω «δεν είναι δυνατόν». «Ας ηρεμήσουμε» λέω. Πάω να πω την πρώτη κουβέντα και τρέχουν τα μάτια μου ποτάμι. Δεν μπορούσα να κρατηθώ».