Τζολί: $3 εκατομμύρια το γαμήλιο δώρο στον Μπραντ

30.09.2014
Ή κάνεις δώρο ή δεν κάνεις. Έτσι σκέφτηκε προφανώς η Αντζελίνα και διάλεξε για τον καλό της κάτι εξωφρενικά ακριβό.

Μπορεί να ζούμε ακόμη στους ρυθμούς του γάμου του Τζορτζ Κλούνεϊ (George Clooney) όμως μια αφορμή $3 εκατομμυρίων (€2,36 εκατομμύρια, για μην ψάχνεσαι) φέρνει ξανά στο προσκήνιο το άλλο διάσημο νιόπαντρο ζευγάρι, την Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) και τον Μπραντ Πιτ (Brad Pitt).

Ένα σπάνιο και πανάκριβο ρολόι μάρκας Πατέκ Φιλίπ (Patek Philippe), και μάλιστα του 1952, επέλεξε η 39χρονη σταρ για τον καλό της και το έδωσε σε έναν ειδικό τεχνίτη για να χαράξει και μια αφιέρωση.
Εκεί ακριβώς προέκυψε και η αποκάλυψη.

Φαίνεται ότι το ρολόι πήγε ένας φίλος του ζεύγους στον Τζορτζ Φαρούτζια (George Farrugia) ο οποίος διατηρεί κοσμηματοπωλείο στο νησί Γκόζο, που γειτονεύει με τη Μάλτα όπου βρίσκεται αυτό τον καιρό το ζεύγος, γυρίζοντας μαζί την ταινία "By the sea".

"Στον Ρόλι από τη Νέσα" ("To Roly from Nessa") έγραφε η αφιέρωση που ζητήθηκε και όπως μαθαίνουμε τα ονόματα είναι εκείνα των ρόλων που ενσαρκώνουν οι δύο ηθοποιοί στο δράμα, το οποίο φέρει τη σκηνοθετική υπογραφή της κυρίας Πιτ.

Μιλώντας στην εφημερίδα "The Mirror" o Φαρούτζια επιβεβαίωσε την είδηση, τονίζοντας ότι πρόκειται για ένα πολύ σπάνιο και μεγάλης αξίας ρολόι.

Για την ιστορία, το διάσημο ζεύγος φαίνεται ότι έχει ένα "θεματάκι" με τα ρολόγια και δη της συγκεκριμένης ξεχωριστής εταιρείας, καθώς μόλις πριν από δυο χρόνια, ο Μπραντ είχε δωρίσει στην καλή του ένα κομμάτι €300.000, από τα... φθηνά.