Το σοκ της Μαστροκώστα & ο πανικός της Βανδή

30.09.2014
Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε η Γωγώ Μαστροκώστα το βράδυ της Δευτέρας, μετά το τροχαίο που είχε το απόγευμα της ίδιας μέρας.

Η επιχειρηματίας βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, ενώ η ίδια και ο Τραϊανός Δέλλας το μόνο που καταφέρνουν να πουν είναι ότι είχε άγιο. Ενδεικτικά άλλωστε είναι τα λόγια της σε στενούς φίλους της που έσπευσαν στο Ασκληπιείο Βούλας για να τη δουν από κοντά.

«Δεν είδα τίποτε. Ξαφνικά ένιωσα έναν πολύ έντονο θόρυβο και να μετακινούμε με μεγάλη δύναμη από το σημείο που ήμουν σταματημένη. Τα τζάμια έσπασαν τα πάντα για μερικά δευτερόλεπτα μαύρισαν», δήλωσε χαρακτηριστικά. Η Γωγώ φορούσε ζώνη ασφαλείας και όπως λένε, αυτή της έσωσε και τη ζωή. Εξάλλου, από τη σφοδρή σύγκρουση (νταλίκα έπεσε πάνω της) το αυτοκίνητό της μάρκας Smart διαλύθηκε ολοσχερώς, ενώ πετάχτηκε πολλά μέτρα μακριά.

Η Δέσποινα Βανδή με την οποία η Μαστροκώστα είχε ραντεβού, έσπευσε αμέσως στο σημείο του ατυχήματος, ενώ τη συνόδευσε στο νοσοκομείο. Μάλιστα, όσοι την είδαν από κοντά, αλλά και από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει καθημερινή εφημερίδα, η τραγουδίστρια ήταν πανικοβλημένη.

Όσο αφορά τον ασυνείδητο οδηγό της νταλίκας, μετά τη σύγκρουση εγκατέλειψε τη Μαστροκώστα. Εκείνη, όμως, αν και σε κατάσταση σοκ, πρόλαβε και πήρε τον αριθμό από τις πινακίδες. Έτσι, ο οδηγός βρέθηκε λίγη ώρα αργότερα, ενώ από το αλκοτέστ που του έγινε, βγήκε ότι ήταν μεθυσμένος!