Έλεος: Όχι άλλη Τόρι Σπέλινγκ!

12.09.2014
Κι εκεί που έλεγες ότι τα έχεις δει όλα από τη ζωή της διάσημης ηθοποιού/ριάλιτι σταρ, να που έχει... κι άλλο!

Εντάξει, στη βάση του ο όρος "ριάλιτι σταρ" σημαίνει ότι βγάζεις τα άπλυτά σου στη φόρα, ότι επιτρέπεις σε όλο τον κόσμο να δει τη ζωή σου, όχι μόνο από την κλειδαρότρυπα, αλλά του ανοίγεις ορθάνοιχτα και την πόρτα.

Και φυσικά σε κάθε περίπτωση η απόσταση ανάμεσα στο ριάλιτι και το... ξεκατίνιασμα είναι πολύ πολύ μικρή. Και η Τόρι Σπέλινγκ (Tori Spelling) το ξέρει πολύ καλά καθότι από μικρή στο... κουρμπέτι!

Και παρά το ότι μοιράστηκε τα πάντα με τους θαυμαστές της, αγάπησε, γέννησε, χώρισε, κερατώθηκε, ξεκατινιάστηκε -ξανά και ξανά- συγχώρησε και άλλα σχετικά, η Τόρι, προφανώς, θέλει κι άλλα.

Όπως μαθαίνουμε το ριάλιτί της με τίτλο "True Tori" πάει για ακόμη μια σεζόν.

Πάντως η άλλη της προσπάθεια για ριάλιτι μαζί με την κολλητή της, Τζένι Γκαρθ (Jenny Garth), το σόου με τίτλο "Mystery Girls" λέγεται ότι ματαιώθηκε από το κανάλι ABC αφήνοντας τα κόριτσια στον άσσο. Η Τόρι, όμως, δεν το βάζει κάτω και ξαναπροσπαθεί. Για να δούμε πώς θα της παει το οικογενειακό, καθώς φαίνεται ότι ο άπιστος σύζυγος ζήτησε συγχώρηση και την πήρε μαζί με ακόμη μια ευκαιρία...

Όσο για τις αντιδράσεις του κοινού; Υπάρχουν οι φανατικοί οπαδοί της ξανθιάς πολύτεκνης Τόρι, αλλά και εκείνοι που φωνάζουν "Όχι άλλη Σπέλινγκ". Ε, ας μην πατήσουν το κουμπάκι, αυτοί, λοιπόν. Εκείνη κάπως πρέπει να βγάλει το ψωμάκι της...