Ο Ολυμπιονίκης Ίαν Θορπ στην αγκαλιά του Ρίκι Μάρτιν

12.09.2014
Νέος έρωτας για τον ισπανό σταρ με τον αυστραλό πρωταθλητή της κολύμβησης. Οι δυο τους μάλιστα, λέγεται ότι ετοιμάζουν "τα μεγάλα φανερώματα".

Ο Ρίκι Μάρτιν (Ricky Martin) όχι μόνο έχει δηλώσει δημόσια ότι είναι γκέι, αλλά δεν σταματά να διαλαλεί πόσο πιο απελευθερωμένος νιώθει από τη στιγμή που το έκανε.

Ο Ίαν Θορπ (Ian Thorpe) είναι πιο... φρέσκος στα φανερώματα καθώς μόλις πριν από δυο μήνες αποκάλυψε δημόσια ότι "δεν είναι στρέιτ". Ιδού και το απόσπασμα της εκπομπής, όπου αν και αρκετά κομπιασμένα, ο 31χρονος αυστραλός Ολυμπιονίκης παραδέχεται την αλήθεια του.

Μάλιστα, μετά την εκπομπή αυτή που προβλήθηκε τον περασμένο Ιούλιο, ο Μάρτιν συνεχάρη τον Θορπ δημόσια μέσω Twitter για το θάρρος του.

Τις τελευταίες μέρες, ολοένα και πληθαίνουν οι πληροφορίες που θέλουν τους δυο άντρες ζευγάρι και μάλιστα τρισευτυχισμένο και έτοιμο να μιλήσει δημόσια για τον ερωτά του.

Η είδηση ξεκίνησε από τον ρεπόρτερ Πίτερ Φορντ (Peter Ford) ο οποίος βασιζόμενος σε πολύ έγκυρες πηγές, Ίαν και Ρίκι έχουν υπογράψει συμφωνία $500.000 με γνωστό περιοδικό, όπου όχι μόνο θα μιλήσουν, αλλά και θα φωτογραφηθούν μαζί, ως ζευγάρι κανονικότατα.

Για την ιστορία, ο Ρίκι Μάρτιν -πατέρας των 5χρονων διδύμων Ματέο και Βαλεντίνο- χώρισε τον Ιανούαριο με τον επί τετραετία σύντροφό του, Κάρλος Γκονζάλες Αμπέγια (Carlos Gonzalez Abella).

Η επίσημη θέση του Μάρτιν πάντως, μετά τον σάλο που προκλήθηκε από τα δημοσιεύματα, έρχεται τελικά μέσω του εκπροσώπου του που τονίζει ότι "ο Ρίκι και ο Ίαν ούτε καν γνωρίζονται"....