Ο Κλούνεϊ αποκαλύπτει πού και πότε θα παντρευτεί

08.09.2014
Την πρώτη δημόσια, επίσημη εμφάνιση μαζί με την αρραβωνιαστικιά του έκανε ο διάσημος γόης του Χόλιγουντ και ήταν λαλίστατος για τις λεπτομέρειες του γάμου τους.

Έτοιμος να ντυθεί γαμπρός είναι ο Τζορτζ Κλούνεϊ (George Clooney) και, αντίθετα με τον κολλητό Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) που παντρεύτηκε την Αντζελίνα (Angelina) χωρίς να το πάρει είδηση κανείς, εκείνος δεν θέλει να έχει μυστικά.

Ο 53χρονος σταρ και η Αμάλ Αλαμουντίν (Amal Alamuddin) έκαναν χθες την πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση. Στην Ιταλία και συγκεκριμένα στη Φλωρεντία στο Celebrity Fight Night.



Ντυμένοι στα μαύρα Τζορτζ και Αμάλ έδειχναν τρισευτυχισμένοι, ενώ ο μέλλων γαμπρός έκανε και βαρύγδουπες δηλώσεις απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το πού και πότε θα παντρευτεί.

"Γνώρισα την όμορφη μέλλουσα σύζυγό μου εδώ στην Ιταλία, και θα την παντρευτώ σε δυο εβδομάδες στη Βενετία", αποκάλυψε στο People ο Κλούνεϊ κλείνοντας το κεφάλαιο "λίμνη Κόμο" και επίσημα.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε με τη σύμπραξη των ιδρυμάτων του Αντρέα Μποτσέλι και του Κέντρου Πάρκινσον του Μοχάμετ Άλι, ο Κλούνεϊ τιμήθηκε με το Ανθρωπιστικό Βραβείο της βραδιάς το οποίο και παράλαβε υπό το όλο καμάρι βλέμμα της Αμάλ του.

Όταν μάλιστα ανέβηκε στο πόντιουμ και πήρε το μικρόφωνο, ανάμεσα στα άλλα που είπε, ο Τζορτζ γύρισε προς την καλή του και σε μια σπάνια δημόσια εκδήλωση λατρείας της είπε "Σ' αγαπώ πολύ", σύμφωνα με πηγές που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.