Μπλέικ Λάιβλι: Επίθεση... μελισσών στα γενέθλιά της

29.08.2014
27 χρονών έγινε την περασμένη Δευτέρα η κυρία Ράιαν Ρέινολντς και την ημέρα αυτή δεν θα την ξεχάσει ποτέ. Ιδού γιατί...

Μια πολύ παράξενη και οδυνηρή εμπειρία είχει η Μπλέικ Λάιβλι (Blake Lively) και μάλιστα ανήμερα των φετινών γενεθλίων της, την περασμένη Δευτέρα (25/8/2014).

Όπως φροντίζει να εξηγήσει με μεγάλη λεπτομέρεια και πολύ χιούμορ στο τελευταίο εντιτόριαλ που φιλοξενεί το σάιτ της preserve.com η 27χρονη, πια, ηθοποιός βρισκόταν στην εξοχή ολοκληρώνοντας τις ανάγκες μιας φωτογράφησης γι' αυτό.

Και εκεί που απολάμβανε πραγματικά κάθε στιγμή ένιωσε έναν απίθανο πόνο στα οπίσθιά της "σαν να τη χτυπούν απανωτά χιλιάδες μικροσκοπικά βελάκια του νταρτ". Η Μπλέικ άργησε να καταλάβει τι ήταν. Μέχρι που φαντάστηκε ότι ήταν η αγωνία των χρόνων που περνούσαν!!! Όμως όχι.

Ο πόνος δεν έμεινε μόνο εκεί, στον πισινό της. Τον ένιωσε παντού. Στη μέση, στα χέρια, στο μέτωπό της...

Φαίνεται πως η σύζυγος του Ράιαν Ρέινολντς (Ryan Reynolds) είχε κατά λάθος ενοχλήσει "μια φωλιά από μέλισσες, ή σφήκες ή κάτι άλλο που τσιμπάει", όπως έγραψε χαρακτηριστικά η Μπλέικ. Και εκείνες δεν το άφησαν έτσι... Επιτέθηκαν με όλο τους το είναι...

Φωτογραφία από την ηθοποιό δεν είδαμε στα... πρησμένα της δεν είδαμε, όμως κρατάμε τον λόγο της, σύμφωνα με τον οποίο "Κάτι τέτοια περιστατικά σε κάνουν να αξιολογείς τη ζωή περισσότερο και καλύτερα". Χρόνια πολλά και καλά, παρεμπιπτόντως...