Η Μπρίτνεϊ χώρισε και φλίπαρε πάλι!

29.08.2014
Για κουφέτα το πήγαινε, αλλά φαίνεται ότι κάπου στον δρόμο το γλυκό... χάλασε και η πριγκίπισσα της ποπ είναι και πάλι εργένισσα. Και μάλλον δεν το "παίρνει" πολύ καλά!


Όλα έδειχναν ότι η Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears) βρισκόταν ένα βήμα πριν από τον γάμο με τον αγαπημένο της, Ντέιβιντ Λουκάντο (David Lucado), όμως φρέσκιες πληροφορίες θέλουν τη σχέση να έληξε μόλις. Άδοξα και όχι και πολύ όμορφα!!!

Πηγές του TMZ μεταφέρουν ότι η 32χρονη ποπ σταρ τον "έστειλε" τον δικηγόρο της μόλις ανακάλυψε στο κινητό του στοιχεία που αποδείκνυαν ότι την απατούσε. Σύμφωνα με το δίκτυο, το απόσπασμα -που χρονολογείται στις αρχές του μήνα- έδειχνε τον Ντέιβιντ να χορεύει προκλητικά "χουφτώνοντας" μια γυναίκα που "ψωνίζεται στο Χόλιγουντ".

Άνθρωποι του TMZ προσπάθησα να επικοινωνήσουν με τον Λουκάντο και λέγεται ότι πήραν απάντηση -άκρως απολογητική μάλιστα- από κάποιον εκπρόσωπό του. "Ο Ντέιβιντ είναι πολύ πολύ ερωτευμένος με την Μπρίτνεϊ. Πρόκειται για ένα πολύ ατυχές περιστατικό και εκείνος ελπίζει ότι όλα θα διορθωθουν", δήλωσε ο εκπρόσωπος στο δίκτυο, αλλά όπως φαίνεται, η Σπίαρς δεν "μάσησε".

Το tweet που πόσταρε στον λογαρισμό της χθες η Μπρίτνεϊ φανέρωνε πολλά.

"Αααα, η εργένικη ζωή", έγραψε η Σπίαρς και δεν χρειάστηκε να πει κάτι άλλο. Μέχρι σήμερα που πόσταρε ένα μάλλον "ανησυχητικό" βίντεο στο Instagram της με λεζάντα "Όταν έχεις μια σκατένια μέρα"... Κάνε κλικ εδώ για να το δεις ολόκληρο.

Η κάπως "τρελάμενη" εικόνα της Σπίαρς θυμίζει άλλες ταραγμένες εποχές και χτυπάει συναγερμό προς πάσα κατεύθυνση καθώς το παρελθόν της είναι βεβαρημένο, πώς να το κάνουμε...

Μία μέρα νωρίτερα, η Μπρίτνεϊ πόζαρε όλο χαρά με τους δυο γιους της στο Instagram. Προφανώς δεν είχε μάθει ακόμη τις πομπές του άλλου αγοριού της...