Το νυφικό της Αντζελίνα και το μεγάλο κόλπο του γάμου

29.08.2014
Νυφούλα ντύθηκε η διάσημη ηθοποιός στο πλάι του αγαπημένου της Μπραντ Πιτ. Πώς κατάφεραν όμως να κρατήσουν μυστικό τον γάμο τους;

Η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) και ο Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) παντρεύτηκαν το περασμένο Σάββατο μυστικά στο Σατό Μιραβάλ, στον πύργο τους στη Νότια Γαλλία, χωρίς να πάρει είδηση κανείς. Πώς τα κατάφεραν;

Σύμφωνα με το δίκτυο E!News που επικαλείται πηγές "πολύ εκ των έσω" το ζευγάρι προετοίμαζε πολύ καιρό το ευτυχές γεγονός αλλά δεν τους ήταν και πολύ δύσκολο να το κρατήσουν κρυφό.

Καλεσμένοι ήταν μόνο 22 μεταξύ των οποίων τα έξι παιδιά τους, οι γονείς και τα αδέλφια του Πιτ –όπως μαθαίνουμε- οπότε φόβος να διαρρεύσει η πληροφορία δεν υπήρχε.

Επέλεξαν σκόπιμα το Σαββατοκύριακο όπου στις ΗΠΑ πραγματοποιούνταν η τελετή για τα βραβεία Έμι και εκείνοι πήγαν… Ευρώπη, και μάλιστα στο σπίτι τους, όπου πηγαίνουν κάθε τόσο οπότε δεν θα προκαλούσαν υποψίες.

Η είδηση δόθηκε μέσα στην εβδομάδα από τον εκπρόσωπό τους, οπότε τα εβδομαδιαία περιοδικά δεν θα προλάβαιναν την έκδοση και η "ανακύκλωση" θα καθυστερούσε κι άλλο.

Η ημερομηνία επιλέχθηκε και για έναν ακόμη λόγο λίγο πριν Τζολί και Πιτ ξεκινήσουν τα γυρίσματα της νέας τους κοινής ταινίας –η οποία, παρεμπιπτόντως αναμένεται με μεγάλη ανυπομονησία- στη Μάλτα, οπότε η Γαλλία βρισκόταν στον… δρόμο τους έτσι κι αλλιώς.

Άσε που ακόμη και το κολητάρι Τζορτζ Κλούνεϊ (George Clooney) να ήταν καλεσμένος –που δεν αποκλείεται αλλά ακόμη δεν έχουμε τέτοια πληροφορία- θα μπορούσε άνετα να "πεταχτεί" καθώς αυτές τις μέρες βρίσκεται στην Ιταλία προετοιμάζοντας τον δικό του γάμο με την Αμάλ Αλαμουντίν (Amal Alamudin) και γυρίζοντας ένα νέο διαφημιστικό για τη φίρμα του καφέ που εκπροσωπεί.

Όσο για το νυφικό της Αντζελίνα Τζολί; Οι πηγές του E!News μιλούν για ένα ονειρεμένο λευκό, μεταξωτό φόρεμα με αντικέ δαντέλα που έφτανε μέχρι το πάτωμα. Το όνομα του σχεδιαστή δεν είναι ακόμη γνωστό, αλλά το σχόλιο του αυτόπτη μάρτυρα ήταν το εξής "το νυφικό ήταν πολύ παραδοσιακό αλλά πολύ… Άντζι".

Στο κεφάλι η Τζολί φορούσε πέπλο που κάλυπτε το πρόσωπό της και σύμφωνα με την πηγή, "μόλις ο Μπράντ το σήκωσε αναστέναξε βαθιά γιατί έδειχνε εκθαμβωτική".

Ακόμη μια μικρή λεπτομέρεια στο λουκ της διάσημης νύφης αφορούσε σε ένα κόσμημα που φορούσε στο λαιμό της και ανήκε στη μητέρα της, Μαρσελίν Μπερτράν (Marcheline Bertrand). Ένα μικρό χρυσό μενταγιόν με μια φωτογραφία της μέσα, προφανώς μεγάλης συναισθηματικής αξίας για εκείνη.

Μεγάλος απών από τον γάμο, ο πατέρας της νύφης, Γιον Βόιτ (Jon Voight) ο οποίος έμαθε τα νέα όπως όλος ο υπόλοιπος κόσμος: από τα ΜΜΕ. Ο 75χρονος ηθοποιός εξέφρασε τη χαρά του για αυτό τον γάμο, έστειλε τις ευχές του δημοσίως και δήλωσε ότι "την ερχόμενη εβδομάδα θα πάει στην Ευρώπη να τους δει όλους".

Πάντως, για την ιστορία, η φωτογραφία στην αρχή του θέματος είναι από τον γάμο του ζεύγους στην ταινία "Mr & Mrs Smith" (2005) που τελικά κόπηκε στην ταινία. Μπορείτε όμως να δείτε την "καυτή" σκηνή στη συνέχεια...