Ελένη: Επέστρεψε στη Μύκονο & «σήκωσε» τα διαμάντια

27.08.2014
Πέντε ολόκληρα χρόνια είχε να πάει στη Μύκονο η Ελένη Μενεγάκη, αφού η τελευταία της φορά στο κοσμοπολίτικο νησί (που αποτελούσε αγαπημένο της προορισμό) ήταν το καλοκαίρι του 2009.

Τότε, δηλαδή, που ήταν ακόμη παντρεμένη με τον Γιάννη Λάτσιο και λίγο πριν γνωρίσει το μεγάλο έρωτα στο πρόσωπο του Ματέο/Μάκη Παντζόπουλου. Το Λενιώ, λοιπόν, επέστρεψε με τον αγαπημένο της στη Μύκονο, έχοντας στη συντροφιά τους την Κων/να Σπυροπούλου και τον ισχυρό άνδρα του Alpha, Δημήτρη Κοντομηνά!

Εκεί, που ανησυχήσαμε γιατί φέτος το καλοκαίρι η παρέα δεν έκανε την κρουαζιέρα της όπως τα προηγούμενα δύο χρόνια κι αρχίσαμε να προβληματιζόμαστε μπας και χάλασε κάτι στο παρεάκι, τσουπ στη λήξη του καλοκαιριού βρέθηκαν στο νησί των Ανέμων με το σκάφος του επιχειρηματία. Και μετά από πολύ καιρό είδαμε κοινά ενσταντανέ της Ελένης με τη Σπυροπούλου.

Η μεγάλη ξανθιά και η μικρή ξανθιά του Alpha εκμεταλλεύτηκαν την επίσκεψη τους στο νησί και το βράδυ έκαναν βόλτα στα σοκάκια, ενώ εντύπωση προκάλεσε γι ακόμη μία φορά, η στιλιστική τους ταύτιση,. Βρε ωσάν τις δίδυμες ήταν με τα λευκά ρούχα. Μενεγάκη και Σπυροπούλου, δεν παρέλειψαν να κάνουν μία επίσκεψη και σε γνωστό κοσμηματοπωλείο της Μυκόνου, όπου σου λένε τα δημοσιεύματα, το Λενιώ «σήκωσε» τα διαμάντια του πανάκριβου μαγαζιού.

Σε πολλές χιλιάδες ευρώ, σου λένε, μεταφράζονται οι αγορές της, με την παρουσιάστρια να βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη της, προκειμένου να αποκτήσει ένα δαχτυλίδι με εντυπωσιακή πέτρα και βραχιόλια με διαμάντια. Στη βόλτα τους είχαν μαζί και τη μικρότερη αδελφή της Κων/νας, η οποία φέτος το καλοκαίρι πέρασε μεγάλο μέρος των διακοπών μαζί της.