Κωστόπουλος: Δες τον, τη... λαδώνει τη Μπαλατσινού

16.07.2014
Στη Μύκονο, όπως ξέρουμε, βρέθηκε το περασμένο σαββατοκύριακο η Τζένη Μπαλατσινού, κοντά στον Πέτρο Κωστόπουλο με αφορμή τα γενέθλια του γιου τους, Μάξιμου.

Και τούτη ήτο η πρώτη συνάντηση, αλλά και κοινή εμφάνιση τους μετά την ξαφνική ανακοίνωση του διαζυγίου τους. Και μπορεί στις πρώτες φωτογραφίες τους που κυκλοφόρησαν από το νησί των ανέμων, πολλοί να έκαναν λόγο για... αμηχανία του πρώην ζεύγους μετά τον χωρισμό, όμως, οι νέες που κυκλοφορούν, μόνο αμηχανία δεν αποκαλύπτουν.

Μπαλατσινού και Κωστόπουλος απαθανατίστηκαν στην παραλία με το γιο τους και παρέα και μεταξύ τους υπήρχε τρομερή άνεση, που σε κάνει να απορείς πώς γίνεται αυτό το ζευγάρι να χώρισε. Μάλιστα, ο φακός τούς τσάκωσε και σε τρυφερά στιγμιότυπα (ω ναι), όπου ο Κωστόπουλος έβαλε λάδι στην πλάτη της πρώην συζύγου.

Σε άλλη, το πρώην ζευγάρι περπατά μαζί στην παραλία και σε άλλη η Μπαλατσινού βάζει το καπέλο στον Κωστόπουλο. Πάντως, οι φωτογραφίες αυτές αποδεικνύουν περίτρανα την πρόθεση τους να παραμείνουν ενωμένοι ως οικογένεια (κάτι που ανέφεραν και στην κοινή ανακοίνωση) ακόμη και μετά τον χωρισμό τους.

Πηγή – φωτό: Hello