Θερού: Ερωτεύτηκα την Τζεν. Πού το γα**παράξενο;

11.07.2014
Προσπαθώντας να ερμηνεύσει το ανεξήγητο ενδιαφέρον του κόσμου για τα προσωπικά του, ο διάσημος ηθοποιός μιλά για τη… σχέση του.

Ο Τζάστιν Θερού (Justin Theroux) δίνει μια συνέντευξη στο περιοδικό "Details" όπου, μεταξύ άλλων, μιλά για τη σχέση του με την Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) -εκφράζοντας και την απορία του ως προς το "γιατί ενδιαφέρει τόσο πολύ τον κόσμο".

Ωστόσο επιμένει ο 42χρονος ηθοποιός ότι ανεξάρτητα από πόσο μεγάλη είναι η "αδιακρισία" εκείνον δεν τον ενοχλεί πραγματικά.

"Δεν είναι κάτι δύσκολο. Μπορεί να είναι ενοχλητικό, αλλά δεν είναι και το τέλος του κόσμου. Πρέπει να εστιάζεις στην ουσία του πράγματος και στην προκειμένη περίπτωση είναι ότι γνώρισες έναν άνθρωπο και τον ερωτεύτηκες. Είναι δύσκολο να το εξηγήσεις. Όμως δεν μπορώ παρά να αναρωτιέμαι 'Πού είναι το γα**παράξενο;'" (σε ελεύθερη μετάφραση το 'What's the big f**king deal?' που χρησιμοποίησε ο ίδιος ο Θερού).

Συνεχίζοντας την "εξομολόγηση" ο Τζάστιν παραδέχεται πως αυτό που τον φέρνει σε πιο δύσκολη θέση είναι οι ψεύτικες φήμες που κυκλοφορούν για εκείνον και την καλή του. Μετέφερε μάλιστα και μια πρόσφατη εμπειρία του όταν ένας τεχνικός του σίριαλ "The Leftovers" όπου πρωταγωνιστεί, του έδωσε συγχαρητήρια για τα δίδυμα (!) που περιμένουν με την αρραβωνιαστικιά του.

"Κάπως το αγνοείς, αλλά διστάζεις και να πεις το παραμικρό για τη σχέση σου. Θα μπορούσα να πω ότι όλα είναι καλά, αλλά αυτό θα το έβλεπα ως 'ΤΖΑΣΤΙΝ ΘΕΡΟΥ: ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ;'", επέμεινε ο διάσημος ηθοποιός χαρακτηρίζοντας την όλη λογική ως "κακή ηχώ".

Όσο για τον γάμο του ζεύγους; Ακόμη, ούτε φωνή ούτε ακρόαση... Περιμένουμε!