Παπαρίζου: Θρίλερ με το γάμο της;

11.07.2014
Η αλήθεια είναι ότι έχουμε καιρό να ακούσουμε για τον επικείμενο γάμο της Έλενας Παπαρίζου με τον Ανδρέα Καψάλη, που όπως όλοι ξέρουμε είναι να γίνει μες στο καλοκαίρι στην Αίγινα.

Επίσης, έχουμε πολύ καιρό να δούμε το ζευγάρι σε μία κοινή εμφάνιση. Και μέσα σε όλα αυτά, έρχεται ένα δημοσίευμα που μιλά για κρίση στη σχέση της Παπαρίζου με τον Καψάλη, ενώ λέει ότι ο γάμος είναι στον... αέρα! Σύμφωνα με το περιοδικό Yes, παίζεται ένα θρίλερ(;) με το γάμο, που όπως είχε ακουστεί θα γινόταν στις 9 Αυγούστου, αφού η ημερομηνία αυτή βόλευε και τις δύο οικογένειες.

Ωστόσο, το περιοδικό φέρεται να επικοινώνησε με το εκκλησάκι, όπου θα τελούνταν το μυστήριο, και ο παπάς τούς εξήγησε πως «δεν τελούνται γάμοι σε ολόκληρη την Ελλάδα από πρώτη μέχρι δεκαπέντε Αυγούστου, λόγω της Κοίμησης της Θεοτόκου». Επίσης, πάντα σύμφωνα με το δημοσίευμα, το ζευγάρι δεν έχει κινήσει ακόμα τις απαραίτητες διαδικασίες για την έκδοση των αδειών του γάμου.

Κι έρχονται λοιπόν και φουντώνουν οι φήμες για σοβαρή κρίση στη σχέση τους. Εξάλλου, η Παπαρίζου εδώ και καιρό βρίσκεται στη Σουηδία, έχοντας ρίξει όλο το βάρος της στην καριέρα της, ενώ έχει κάποιες προγραμματισμένες εμφανίσεις.