"Μπακούρι" ξανά η Μπρίτνεϊ -ή μήπως όχι;

26.06.2014
Πληροφορίες θέλουν την πριγκίπισσα της ποπ να χώρισε και από τον τελευταίο της αρραβωνιαστικό.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears) είχε ξαφνιάσει τους θαυμαστές της όταν σε χρόνο μηδέν μετά τον χωρισμό της από τον μάνατζερ και αρραβωνιαστικό της Τζέισον Τράγουικ (Jason Trawick) βρήκε ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο ενός "κοινού θνητού".

Ο Ντέιβιντ Λουκάντο (David Lucado) προέκυψε ακριβώς αυτό που χρειαζόταν η 32χρονη σταρ και το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε πολύ γρήγορα.

Και τώρα, πηγές του δικτύου X17Online μεταφέρουν ότι το ζευγάρι έχει χωρίσει και η Μπρίτνεϊ έχει στραφεί στους γιους της για παρηγοριά!

Ωστόσο, φίλοι του ζεύγους διέψευσαν την είδηση μιλώντας στην DailyMail υποστηρίζοντας πως "οι δυο τους είναι μια χαρά, απλά αυτές τις μέρες ο Ντέιβιντ λείπει για δουλειές", εξ ου και τα συμπεράσματα προφανώς.

Πάντως, τα αμέσως προηγούμενα νέα ήθελαν τη Σπιαρς να παντρεύεται τον 28χρονο αγαπημένο της στη Χαβάη μέσα στο καλοκαίρι που έρχεται. Αναμένουμε τις εξελίξεις…

Πάντως το ζευγάρι έχει κοινή αίσθηση του χιούμορ και μοιράζεται στο Instagram φωτογραφίες όπως η επόμενη και εκείνη που βλέπετε στην αρχή του θέματος .