Σοκαρισμένη η μαμά Άντερσον από τον βιασμό

22.05.2014
Δεν ξαφνιάστηκαν μόνο οι ξένοι από τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις της Πάμελα για την κακοποίηση την οποία υπέστη επανειλημμένα στο παρελθόν, αλλά και οι πιο δικοί της άνθρωποι.

Μέγας σάλος ξέσπασε πρόσφατα όταν η Πάμελα Άντερσον (Pamela Anderson) αποφάσισε να αποκαλύψει ότι η νταντά της την είχε κακοποιήσει σεξουαλικά και ότι βιάστηκε δύο φορές –τη μία εκ των οποίων ομαδικά.

Μιλώντας σήμερα στη MailOnline, η μητέρα της Πάμελα, Κάρολ (Carol) αποκάλυψε ότι "δεν είχε ιδέα" ενώ εξέφρασε τη στεναχώρια της που η κόρη της δεν ένιωσε ότι μπορούσε να την εμπιστευτεί.

Η 65χρονη Κάρολ ζει στο Νανάιμο του Καναδά και, όπως είπε, έμαθε τα μαντάτα από ένα μέιλ που της έστειλε η κόρη της αυτή την εβδομάδα ενημερώνοντάς τη σχετικά, για να μην πάθε σοκ από τον σάλο που ήξερε ότι επρόκειτο να προκληθεί μετά τις αποκαλύψεις της.

"Είναι φρικτό να το μαθαίνω τώρα, νιώθω μουδιασμένη και σοκαρισμένη. Ειδικά επειδή το πέρασε μόνη της και ήταν τρομακτικό", παραδέχτηκε η έρμη η μάνα τονίζοντας όμως παρόλο που δεν μπορεί να φανταστεί ποια από όλες τις νταντάδες το έκανε το κακό –καθότι ήταν πολλές που πέρασαν από το σπιτικό τους- "εύχεται" όλοι οι υπεύθυνοι να "το βρουν το κακό που έκαναν".

"Θεέ μου, όταν ο Τζέρι το έμαθε έκλαιγε για τέσσερις ώρες. Δεν τον είχα δει ποτέ ξανά έτσι. Δεν μπορούσε όμως να το ελέγξει γιατί αυτό που νιώθεις είναι ότι δεν έχεις κάνει καλά τη 'δουλειά' σου να προστατέψεις την Πάμελα", αποκάλυψε η μαμά πονώντας εξίσου για τα δυο της παιδιά που είχαν μια εξαιρετικά στενή σχέση μεταξύ τους.