Σμιθ: Το σκάνδαλο της κόρης έστειλε την Πρόνοια

21.05.2014
Από ειδικές υπηρεσίες "ελέγχεται" το διάσημο ζεύγος της σόουμπιζ ύστερα από μια ύποπτη φωτογραφία της ανήλικης κόρης τους στο κρεβάτι με έναν 20άρη.

Δεν πέρασε πολύς καιρός από όταν μία ασπρόμαυρη φωτογραφία της Γουίλοου Σμιθ (Willow Smith) στο κρεβάτι με τον 20χρονο κολλητό της οικογένειας –όπως προέκυψε- Μόιζες Άριας (Moises Arias) ξεσήκωσε την κοινή γνώμη καθότι το κορίτσι είναι μόλις 13 ετών.

Η επίμαχη λήψη "κατέβηκε" από το Instagram όπου είχε ποσταριστεί αρχικά ενώ ο Γουιλ (Will) και η Τζέιντα Σμιθ (Jada Smith) είχαν υπερασπιστεί την κόρη τους λέγοντας ότι δεν υπάρχει τίποτα το ύποπτο στη φωτογραφία αυτή.

Όμως, σύμφωνα με το Radar Online, η Πρόνοια δεν αρκέστηκε στις δηλώσεις της μάνας και αποφάσισε να διεξάγει μια έρευνα προσπαθώντας να διερευνήσει αν υπάρχει "κάτι που δεν φαίνεται" στην όλη κατάσταση.

Πάντα σύμφωνα με το σάιτ, αμφότεροι οι διάσημοι γονείς του κοριτσιού υπήρξαν κάτι παραπάνω από συνεργάσιμοι ενώ υπεύθυνοι κοινωνικοί λειτουργοί μίλησαν εκτενώς ξεχωριστά και στο ίδιο το παιδί.

"Δεν πρόκειται για μεμονωμένες επισκέψεις στην οικογένεια", δήλωσαν οι αρμόδιες υπηρεσίες τονίζοντας ότι η έρευνα θα κρατήσει τουλάχιστον έναν μήνα.

Επίσημες δηλώσεις από τους Σμιθ δεν έχουμε ακόμη, όμως θυμόμαστε ότι πριν από έναν χρόνο ο Γουιλ δήλωνε ότι στην οικογένειά τους δεν πιστεύουν στην τιμωρία.

"Εμείς δεν τιμωρούμε. Μεγαλώνουμε τα παιδιά μας διδάσκοντάς τα ότι είναι υπεύθυνα για τις δικές τους ζωές. Το σκεπτικό μας είναι να τους δώσουμε έλεγχο της ζωής τους όσο το δυνατό νωρίτερα, ενώ η ιδέα της τιμωρίας πιστεύουμε ότι ενέχει μόνο αρνητικές έννοιες.

"Μπορείς να κάνεις οτιδήποτε θέλεις αρκεί να εξηγήσεις και σε μένα γιατί αυτό ήταν το πιο σωστό πράγμα για σένα και τη ζωή σου τη συγκεκριμένη αυτή χρονική στιγμή", ολοκληρώνει ο σταρ. Οι όποιες εξελίξεις, αναμένονται.