Η Βεργκάρα για σεξ, τα στήθη και τον... κ**ο της

17.04.2014
Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η προκλητική ηθοποιός.

Η Σοφία Βεργκάρα (Sofia Vergara) είναι διάσημη κυρίως για το ζουμερό λουκ της που εντυπωσιάζει σε κάθε της εμφάνιση.

Το γυναικείο περιοδικό "Women' s Health" επέλεξε την 41χρονη κολομβιανή σταρ για το τελευταίο του εξώφυλλο και το αποτέλεσμα της συνολικής φωτογράφησης είναι εντυπωσιακό. Όπως και τα όσα είπε η Σοφία στη συνέντευξη που τη συνόδεψε.

"Θα σου πω κάτι. Πάντα μιλούσαν για τα στήθη μου, αλλά αυτό μου τη δίνει γιατί έχω και έναν υπέροχο κ**ο!", εξερράγη κάποια στιγμή η Βεργκάρα τονίζοντας το κατά την ίδια γερό σημείο του σώματός της.

Στη συνέχεια η κουβέντα στράφηκε στον έρωτα και στον αρραβωνιαστικό της Νικ Λόεμπ (Nick Loeb) με τον οποίο η έλξη ήταν στιγμιαία, ενώ η Σοφία παραδέχτηκε ότι στο κρεβάτι είναι πολύ επιθετική.

"Ελπίζω το αγόρι μου να νομίζει ότι είμαι μια τίγρης", "νιαούρισε" η Σοφία, ξαφνιάζοντας όμως καθώς παραδέχεται ότι δεν νιώθει εύκολα σέξι.

"Πολύς κόσμος λέει για παράδειγμα ότι νιώθει πολύ σέξι όταν ξυπνά. Εγώ όμως νιώθω περισσότερο σέξι αφού έχω κάνει ντουζ, έχω φτιάξει το μαλλί και έχω βαφτεί", εξηγεί η Σοφία η οποία στο τέλος υπογραμμίζει πως "ως γνήσια λατίνα προτιμά να πεθάνει παρά να φορέσει φαρδύ τζιν τύπου boyfriend".

"Εγώ είμαι λατίνα και είναι στην κουλτούρα μας να ντυνόμαστε για να 'ρίξουμε' άντρες, ή για τους συντρόφους μας ή για τους συζύγους μας και όχι για άλλα κορίτσια", εξήγησε κάθετα και κατηγορηματικά η Σοφία, έτσι για να μην υπάρχουν απορίες…