Μπιγιονσέ: Έκοψε τα μπούτια και έφαγε μέγα κράξιμο

11.04.2014
Συνεχίζει να ανεβάζει φωτογραφίες ένα σωρό στα σόσιαλ μίντια η διάσημη τραγουδίστρια, όμως την… κατακραυγή δεν τη γλίτωσε.

Η Μπιγιονσέ (Beyonce) πήρε το σύζυγο και το παιδί της και πήγαν στη Δομινικανή Δημοκρατία από όπου και ανεβάζει πολλές και διάφορες φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο Tumblr.

Έλα όμως που μερικές από αυτές σχολιάστηκαν πολύ άσχημα από τους θαυμαστές της καθώς θεώρησαν ότι επενέβη με φώτοσοπ και "έκοψε" ποδαράκι.

Ο μεγάλος χαμός έγινε με την επόμενη φωτογραφία όπου θεωρήθηκε ότι "ίσιωσε" λίγο το εσωτερικό των ποδιών, εκεί που ενώνονται, ώστε να μην ενώνονται δηλαδή.

"Αλήθεια Μπιγιονσέ. Όλοι αγαπάμε τα γεμάτα μπούτια σου. ΚΑΝΕΝΑΣ λόγος για να επεξεργαστείς ψηφιακά ένα μεγάλο κενό εκεί", έγραψε ο πρώτος που αντέδρασε στην εικόνα, ενώ δεν έλειψαν και εκείνοι που σχολίασαν όχι το φώτοσοπ αλλά την ποιότητά του.

"Με τα λεφτά που έχει η Μπιγιονσέ θα μπορούσε να προσλάβει κάποιον να της κάνει καλή δουλειά αντί να την κάνει μόνη της", έγραψε κάποιος -και εδώ που τα λέμε δεν έχει και άδικο!

Χωρίς να υπάρχει επίσημη απόκριση από την 32χρονη σταρ, δες μερικές ακόμη από τις φωτογραφίες των διακοπών της με τον Τζέι Ζι και την Μπλου Άιβι.