Η Λία Μισέλ αποκαλύπτει τα τελευταία λόγια του Κόρι

28.02.2014
Επτά μήνες μετά τον τραγικό θάνατο του αγαπημένου της, η διάσημη η ηθοποιός και τραγουδίστρια φανερώνει το τελευταίο πράγμα που της είχε πει.

Παρά την προσωπική της απώλεια, η Λία Μισέλ (Lea Michele) κυκλοφορεί αυτές τις μέρες το πρώτο της προσωπικό άλμπουμ με τίτλο "Louder". Μία μπαλάντα από αυτό με τίτλο "If you say so" (Αφού το λες εσύ) είναι εμπνευσμένη από τον αγαπημένο της, Κόρι Μόντεϊθ (Cory Monteith) και αφιερωμένη σε αυτόν καθώς στην ουσία οι στίχοι περιγράφουν την πρώτη εβδομάδα μετά τον θάνατό του.

Ο δημοφιλής ηθοποιός που ήταν και συμπρωταγωνιστής της Μισέλ στο τηλεοπτικό "Glee" πέθανε τον Ιούλιο από υπερβολική δόση ναρκωτικών. Ήταν 30 ετών.

Μέσα από τους στίχους, τους οποίους συνυπογράφει η Λία Μισέλ μαζί με τη στιχουργό και τραγουδίστρια Σία Φάρλερ (Sia Furler) περιγράφεται η πρώτη δύσκολη εβδομάδα, ενώ μαθαίνουμε και ποιες ήταν οι τελευταίες λέξεις που είπε στην αγαπημένη ο άτυχος Κόρι.

"Πέρασαν επτά ολόκληρες μέρες χωρίς την αγκαλιά σου, θέλω να δω το πρόσωπό σου, έχω κάτι να σου πω. Μόλις πριν από μία εβδομάδα μου είπες σ' αγαπώ κορίτσι. Σου είπα εγώ σ' αγαπά πιο πολύ. Και με μια ανάσα, μια παύση είπες Αφού το λες εσύ", εξ ου και ο τίτλος του τραγουδιού.

Κάνε κλικ εδώ για να διαβάσεις όλους τους στίχους και να ακούσεις το τραγούδι.