Απίστευτο! 50άρισε και ο Μπραντ Πιτ

18.12.2013
Μισό αιώνα ζωής συμπληρώνει σήμερα ένας από τους πιο όμορφους άντρες της σόουμπιζ που παρά τα έξαλλα νιάτα, σήμερα αποτελεί υπόδειγμα οικογενειάρχη.

Ο Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) ξεκίνησε την καριέρα του με μικρές εμφανίσεις και διαφημιστικά ενώ έγινε διάσημος μεμιάς από τον ρόλο του στην ταινία "Θέλμα και Λουίζ" του 1991 κέρδισε τον τίτλο του συμβόλου του σεξ.

(στο βίντεο που ακολουθεί δείτε τον σε διαφημιστικό της Levi's εκείνης της ίδιας χρονιάς).



Στη συνέχεια, ο δρόμος άνοιξε μπροστά του με τον Ρόμπερτ Ρέντφορντ να είναι ο πρώτος σκηνοθέτης που τον εμπιστεύτηκε στην ταινία "The River Runs Through It" το 1992.

Ακολούθησαν πολλές ακόμη ταινίες, όπως και γυναίκες, στη ζωή του ξανθού ηθοποιού, ο οποίος το 2000 παντρεύτηκε την Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston).



Ο πρώτης γραμμής αυτός γάμος κράτησε πέντε χρόνια αργότερα και παρόλο που επίσημα έχει διαψευστεί επανειλημμένα, ο χωρισμός τους συμπίπτει με τη γνωριμία του Μπραντ με τη νυν αρραβωνιαστικιά και μητέρα των έξι παιδιών του, Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie).

Τρία βιολογικά και τρία υιοθετημένα παιδιά έχουν οι Μπραντζελίνα που ζουν πιο ευτυχισμένοι από ποτέ συνεχίζοντας να δουλεύουν μπροστά και πίσω από τις κάμερες, προσφέροντας όσο μπορούν και σε κόσμο που έχει ανάγκη..


Χρόνια πολλά, λοιπόν, στον Μπραντ Πιτ, που μπορεί να μην πήρε το πανάκριβο νησί σε σχήμα καρδιάς που ακούστηκε ότι του αγόρασε η καλή του, όμως κάτι πολύ ξεχωριστό θα το πήρε από τους δικούς του.