Όλη η αλήθεια για τη "μοναχή" Ειρήνη Μερκούρη

03.12.2013
Τις τελευταίες ημέρες μια είδηση που έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου είναι πως η Ειρήνη Μερκούρη άφησε τις πίστες και τα τραγούδια και έχει κλειστεί σε μοναστήρι.

Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με δημοσίευμα η Μερκούρη κλείστηκε στο Μοναστήρι του Ταξιάρχη στη Μυτιλήνη, επειδή περνούσε δύσκολα και αποφάσισε ν΄απομονωθεί. Το ρεπορτάζ του star έρχεται να ρίξει φως στην υπόθεση αυτή αφού η νεοκόρος της Μονής Ταξιάρχη, μίλησε και εξήγησε ότι δεν πρόκειται για μοναστήρι, αλλά για ναό, απ΄όπου πολλοί περνούν και προσκυνούν:

«Εδώ ήταν παλιά μοναστήρι, και έμεινε η ονομασία. Αλλά όχι ότι μονάζει κάποιος εδώ. Ήρθε 2-3 φορές εδώ. Πριν από ένα μήνα. Έκατσε ένα βράδυ. Δεν μένει εδώ!», είπε η νεοκόρος.

Εξάλλου η Ειρήνη Μερκούρη είναι φίλη του ψάλτη, με αποτέλεσμα να περνά συχνά ώστε να προσκυνήσει. Όπως είδαμε στην εκπομπή «Μελέτησέ το», οι συνεργάτες της λένε πως έχουν να τη δουν πάνω από 20 ημέρες, και πως της είχαν γράψει ένα τραγούδι, κι εκείνη τους είπε αινιγματικά:

«Χαίρομαι που τελειώνει μ΄αυτό το τραγούδι ένας δικός μου κύκλος, γιατί εγώ από εδώ και πέρα θα κάνω κάτι άλλο!», είπε η αοιδός. Τώρα το κάτι άλλο τι θα είναι δεν ξέρουμε αλλά σίγουρα θα το μάθουμε!